Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Čerstvý ženáč Jakab šokoval VIDEOm: Úplne nahý na webe... Ozvala sa jeho žena!

Robo Jakab prekvapil videom, ktoré zverejnil na sociálnej sieti Instagram. Je na ňom totiž úplne nahý. Zobraziť galériu (10)
Robo Jakab prekvapil videom, ktoré zverejnil na sociálnej sieti Instagram. Je na ňom totiž úplne nahý.

BRATISLAVA - Začiatkom septembra Robo Jakab (42) prekvapil informáciou o tajnej svadbe. Svoje áno povedal pred zrakmi vyše 250 hostí hereckej kolegyni Aničke Rakovskej (25). Aktuálne si umelec spolu s kamarátmi užíva oddych na východe Slovenska. A práve odtiaľ zverejnil video, ktorým mnohých šokoval. Aj svoju manželku - je na ňom totiž úplne nahý!

Robo Jakab si v týchto dňoch užíva oddych na východe Slovenska. Spolu s hereckými kolegami - Jurajom Kemkom, Vladom Kobielskym, Lukášom Latinákom a Mariánom Miezgom - si užil relax v jednom z hotelov vo Vinnom. Práve tam vznikli zábery, ktoré umelec včera zavesil na sociálnu sieť Instagram.

VIDEO: Robo Jakab zavesil na sociálnu sieť Instagram zábery, ako nahý skáče do jazera

Robo Jakab nahý v jazere

Pochválil sa videom, na ktorom úplne nahý, s tým najintímnejším zabaleným v uteráku, uteká do jazera. No a pred vstupom do vody kus bielej osušky odhodil a už bez všetkého - tak ako ho Boh stvoril - vošiel dnu. Nahrávka na webe okamžite zožala úspech a hneď sa pod ňou objavilo niekoľko komentárov od žien. 

„Pekný zadok,“ písali. A reakciu si neodpustila ani Jakabova čerstvá pani manželka, ktorá jednoducho poznamenala. „Už si nejaký prerelaxovaný,“ napísala Anička Rakovská. ktovie, či to herečka myslela s vtipom alebo si herec zarobil na problém...

 

Pod videom sa po chvíli objavil komentár od manželky Roba Jakaba, herečky Aničky Jakab Rakovskej.
Zobraziť galériu (10)
Pod videom sa po chvíli objavil komentár od manželky Roba Jakaba, herečky Aničky Jakab Rakovskej.  (Zdroj: Instagram R.J.)

Viac o téme: Robo Jakab
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu