Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Šokujúci odchod Juniora a Marcela z Nikto nie je dokonalý: Neuveríte, kto ich nahradí!

Milan „Junior“ Zimnýkoval a Marcel Forgáč v šou Nikto nie je dokonalý definitívne skončili. Zobraziť galériu (4)
Milan „Junior“ Zimnýkoval a Marcel Forgáč v šou Nikto nie je dokonalý definitívne skončili. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Ostrieľaní spíkri Milan „Junior“ Zimnýkoval (40) a Marcel Forgáč (46) boli neodmysliteľnou súčasťou zábavnej šou Nikto nie je dokonalý takmer štyri roky. V máji však vyplávala na povrch informácia o tom, že v obľúbenom projekte definitívne skončili. Dnes sú už známe aj mená ich nástupcov. Neuveríte, kto ich nahradí!

Populárna relácia Nikto nie je dokonalý je na scéne už 21 rokov. Za to obdobie si prešla niekoľkými zmenami. Upravený bol nielen názov z pôvodného Aj múdry schybí na ten súčasný, ale menilo sa aj zloženie moderátorov.

Legendárnu dvojicu Elenu Vacvalovú a Olivera Andrásyho v 2014-tom nahradili rádioví spíkri Milan „Junior“ Zimnýkoval a Marcel Forgáč, ktorí svojím humorom bavili divákov najskôr na verejnoprávnej RTVS a neskôr na JOJ-ke. Inovácie už však prebehli aj na ich pozíciách a ich lukratívne miestečko najnovšie obsadia celkom iné mená. "Novými moderátormi zábavnej relácie Nikto nie je dokonalý sú Marián Čekovský a Martin Dejdar,“ povedela pre Topky.sk PR manažérka TV JOJ Lucia Kulihová.

Nepôjde však o ich debut. V tomto formáte sa totiž obaja niekoľkokrát objavili. Kým Marián si pozíciu moderátora vyskúšal už pri zastupovaní chorého Forgáča, Dejdar hosťoval v šou doslova na pravidelnej báze. „Od začiatku sme mali v hlave túto dvojicu. Martin bol hosťom v našej relácii aj viac ako 10-krát a čo sa týka Mariána, veľmi sa mi páči jeho humor. Som rád, že sme ich nemuseli prehovárať a aj napriek svojej vyťaženosti súhlasili,“ vysvetlil svoje rozhodnutie pre Nový čas tvorca projektu Oliver Andrásy.

Hudobník Marián Čekovský reláciu Nikto nie je dokonalý už moderoval. Bolo to v období, keď zastupoval Marcela Forgáča.
Zobraziť galériu (4)
Hudobník Marián Čekovský reláciu Nikto nie je dokonalý už moderoval. Bolo to v období, keď zastupoval Marcela Forgáča.  (Zdroj: TV JOJ)

Svojím humorom bude divákov zabávať aj herec Martin Dejdar.
Zobraziť galériu (4)
Svojím humorom bude divákov zabávať aj herec Martin Dejdar.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Marcel ForgáčNikto nie je dokonalýMilan „Junior“ Zimnýkoval
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu