Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO Herečka Halčáková (43) bez hanby: Pozrite, v jazere sa kúpala úplne HOLÁ!

Slávka Halčáková Zobraziť galériu (7)
Slávka Halčáková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Ako ju Boh stvoril! K hereckému chlebíčku prirodzene patria aj odhalené či inak odvážne scény. Umelci preto počas práce musia svoj ostych zahodiť za hlavu. Zdá sa však, že Slávka Halčáková (43) nepatrí k žiadnym hanblivkám ani mimo kamier. Pozrite, na verejnosti sa kúpala úplne holá!

Zábermi z jarného kúpania v jazere sa herečka pred pár dňami pochválila na sociálnej sieti Instagram. „Celá rodina sme sa dnes kúpali, lebo ja bazény nemusím, ale takéto prírodné milujem. Aj s vodnými ježkami aj s mojím,“ napísala Slávka Halčáková k fotke, na ktorej je s priateľom Miloslavom Ježom.

FOTO Herečka Halčáková (43)
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram)

A dvojica je na snímkach úplne nahá. Jediné, čo ich úplne holé telá „zahaľuje“, je priezračná voda. Slávkin priateľ na svojom Instagrame zverejnil dokonca viac záberov. A tak sa fanúšikovia mohli Halčákovej krivkami pokochať dosýta. 

FOTO Herečka Halčáková (43)
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram)

Nešlo však o žiaden exhibicionistický výstrelok slávnej Slovenky. Už nejaký ten mesiac je o nej známe, že sa venuje otužovaniu. A nahota pri ňom má svoj zmysel. „Vonku sme bez plaviek, namočená som úplne až po krk a nemáme na hlave ani čapicu, ani na rukách rukavice. Ide o to, aby ten chlad obsiahol celé telo,“ prezradila nám pred časom herečka o svojom zimnom kúpaní. 

Viac o téme: Slávka Halčáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu