Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ďalšie zásnuby: Exmoderátorka povedala áno vplyvnému Slovákovi... Na Silvestra!

Jana Mutňanská a Jozef Dolinský sú zasnúbení. Zobraziť galériu (7)
Jana Mutňanská a Jozef Dolinský sú zasnúbení. (Zdroj: Instagram J.M.)

BRATISLAVA- Bývalá moderátorka módnej televízie Fashion Tv Jana Mutňanská (27) aktuálne prežíva azda najšťastnejšie obdobie svojho života. Ako na Silvestra informovala svojich fanúšikov na sociálnej sieti Instagram, jej životná láska, úspešný lekár Jozef Dolinský (41), ju totiž na dovolenke v posledný deň roka požiadal o ruku!

Ako lepšie začať nový rok, než najväčším vyznaním lásky? To na Silvestra od svojho milého dostala aj bývalá moderátorka módnej televízie Fashion Tv, dnes spisovateľka a editorka módneho časopisu Jana Mutňanská. Jej partner, bývalý riaditeľ Národného onkologického ústavu a uznávaný onkológ Jozef Dolinský, ju totiž požiadal o ruku.

Tmavovláska sa s radostnou novinkou pochválila na sociálnej sieti Instagram, kde aktuálne pridala niekoľko záberov z dovolenky. „Najšťastnejší moment môjho života,“ napísala po anglicky k jednej z fotiek a pridala aj veľavravný emotikon zásubného prsteňa.

„Krajšie zásnuby som si ani nemohla vysnívať. Bolo to naozaj ako z rozprávky, ocitli sme sa na malom ostrove, na opustenej pláži uprostred divokej prírody, len my dvaja. Bolo to prekvapenie, ktoré mi naozaj vyrazilo dych. Som veľmi šťastná,“ povedala nám budúca nevesta Mutňanská, keď sme ju oslovili. Dvojici gratulujeme! 

Jana Mutňanská a Jozef Dolinský sa zasnúbili posledný deň v roku v exotickom raji.
Zobraziť galériu (7)
Jana Mutňanská a Jozef Dolinský sa zasnúbili posledný deň v roku v exotickom raji.  (Zdroj: Instagram J.M.)

Viac o téme: Jana MutňanskáJozef Dolinský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu