Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mutňanskej rozlietané prsia: Provokovala v »starých« šatách... Aha, kto ich mal predtým!

Jana Mutňanská Zobraziť galériu (5)
Jana Mutňanská

BRATISLAVA - Nebola prvá! Na nedávnom Plese medikov najviac pozornosti pútala Jana Mutňanská (26), ktorá donedávna pracovala pre Fashion TV. Modelka a moderátorka odhaľovala svoje vnady v rafinovane riešených šatách. Lenže tie už na sebe mala iná známa tvár. Zhodou okolností najnovšia kráska v tíme módnej televízie Dominika Ducová (18). Predviedla sa v nich práve na akcii, kde bola uvedená do spoločnosti.

Poriadne zaujala! Jana Mutňanská si tento rok dopriala už dva mediálne sledované plesy. Na ten v opere dorazila vo výrazných oranžových šatách. Na akciu medikov zas zvolila bielu róbu s neprehliadnuteľným dekoltom. 

Rafinovane riešený vršok šiat ponúkal pohľad na obliny Janiných pŕs. Niekedy to vyzeralo, akoby sa na stole servírovali práve jej vnady. 


Mutňanská naservírovala svoje prsia: Pozrite, veď jej vypadnú na stôl!


Mutňanská však nie je prvou kráskou, ktorá sa predvádzala v tomto modeli. Premiéru mali v septembri minulého roka na Dominike Ducovej. Ide o slečnu s exotickými črtami, ktorá sa pred pár mesiacmi stala novou tvárou Fashion TV, kde šéfuje Gabriela Drobová. 

Dominika Ducová a Jana Mutňanská v rovnakých šatách
Zobraziť galériu (5)
Dominika Ducová a Jana Mutňanská v rovnakých šatách

 

Viac o téme: Jana Mutňanská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu