Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Prominentní zaľúbenci sa už neskrývajú: Známa Slovenka a úspešný lekár na červenom koberci!

Jana Mutňanská prišla na Ples v opere v sprievode partnera, riaditeľa Národného onkologického ústavu, Jozefa Dolinského. Zobraziť galériu (6)
Jana Mutňanská prišla na Ples v opere v sprievode partnera, riaditeľa Národného onkologického ústavu, Jozefa Dolinského. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Tajomstvá bokom! Na Topkách sme vás v novembri informovali, že modelka Jana Mutňanská (26) niekoľko mesiacov tajne randí s uznávaným lekárom. No hoci sa v kuloároch nášho šoubiznisu o ich vzťahu hovorilo už dlhšie, dvojica sa spoločne ako pár nikde neobjavovala. Aspoň doteraz... Kráska a riaditeľ Národného onkologického ústavu Jozef Dolinský verejne priznali svoj vzťah na včerajšom Plese v opere, kde si spoločne vykračovali po červenom koberci.

V slovenskom šoubiznise sa už dlhšie hovorilo o tom, že modelka a bývalá moderátorka módnej televízie Fashion Tv Jana Mutňanská je zadaná. Ako sme vás v novembri informovali, jej partnerom je úspešný slovenský lekár.


Toto telo už nie je voľné: Známa exmoderátorka zbalila úspešného lekára! 


Dvojica však svoj vzťah prísne strážila, nechcela ho nijako komentovať a ani v spoločnosti sa prominentní zaľúbenci k sebe príliš nepriznávali. Až doteraz... Už je všetkým jasné, že Janinou láskou je riaditeľ Národného onkologického ústavu Jozef Dolinský. 

Kráska a vplyvný Slovák svoj vzťah verejne dali na známosť na sobotnom Plese v opere. Bok po boku si spoločne vykračovali po červenom koberci a na najprestížnejšiu spoločenskú udalosť roka prišli ako oficiálny pár. 

Jana Mutňanská a Jozef Dolinský svoju lásku už prestali skrývať. Spolu sa objavili na Plese v opere.
Zobraziť galériu (6)
Jana Mutňanská a Jozef Dolinský svoju lásku už prestali skrývať. Spolu sa objavili na Plese v opere.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Ples v opereJana Mutňanská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu