Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Prekvapenie od Vačkovej: Priznala skrášľujúce zákroky!

Zuzana Vačková priznala vylepšenia. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Vačková priznala vylepšenia. (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Vyšla s pravdou von! Úspešná herečka Zuzana Vačková (48) už roky ohuruje mladistvou vizážou. Len málokto však vie, že známa blondínka si k prototypu dokonalej ženy dopomáha aj rôznymi estetickými zákrokmi. Herečka nám totiž v rozhovore priznala, že sa nechala vylepšiť!

Zuzana Vačková - AVON

Slovenská herečka Zuzana Vačková je síce zrelá žena, no to ešte ani len z ďaleka neznamená, že patrí do starého železa. Práve naopak, v jej prípade skôr platí, že vekom dokonca naberá na sexepíle či skvelom fyzickom vzhľade.


Vačková (47) vytasila prsia: Táto FOTO mužov poriadne nažhaví!


Za jej obdivuhodným výzorom sa však neskrývajú len dobré gény či tvrdá drina v posilňovni, ale aj rôzne skrášľujúce procedúry, ktoré blondínka navyše vôbec nepopiera. „Ja už viac ako 10 rokov chodím k jednej pani doktorke, ktorá sa o mňa stará a s dôverou sa jej vložím do jej kresla a nechám ju teda, nech svoje poznatky a svoje čarovné vodičky a ihličky na mne zapracujú,“ vyšla s pravdou von v otvorenom rozhovore pre Topky.sk.

„Keby som hovorila, že som nikdy nevyskúšala botox alebo kyselinu hyalurónovú, tak by som veľmi klamala,“ prekvapila úprimnosťou Zuzana, ktorá však zároveň tvrdí i to, že pri podobných zákrokoch treba dodržať najmä triezvy úsudok. A teda, keď sa nechať skrášliť, tak naozaj len s mierou a hlavne prirodzene. No a my musíme uznať, že jej sa to darí naozaj ukážkovo!

Herečka Zuzana Vačková nám prezradila, že za jej skvelým výzorom sa skrývajú aj rôzne estetické zákroky.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Zuzana Vačková nám prezradila, že za jej skvelým výzorom sa skrývajú aj rôzne estetické zákroky.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: Zuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu