Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďalšia prominentná svadba na obzore: Známa jojkárka sa zasnúbila!

Dana Strculová Zobraziť galériu (6)
Dana Strculová (Zdroj: archív D.S.)

BRATISLAVA - Čoskoro im zazvonia svadobné zvony! Moderátorka jojkárskeho spravodajstva Dana Strculová (29) prežíva jedno z najšťastnejších období vo svojom živote. Jej dlhoročný partner, profesionálny tenista Kamil Čapkovič (31) ju totiž v piatok požiadal o ruku.

Sympatická moderátorka jojkárskeho spravodajstva Dana Strculová sa už čoskoro oblečie do bieleho. Jej dlhoročný partner Kamil Čapkovič ju totiž koncom minulého týždňa požiadal o ruku. Zamilovaná dvojica sa o šťastnú novinu podelila na sociálnej sieti Facebook. 

My sme jojkárku v tejto súvislosti oslovili, nech nám prezradí, ako tento krásny moment prebiehal. Podrobnosti však prezradiť nechcela - najprv by sa o ne totiž chcela podeliť so svojimi najbližšími. „Najskôr sme to chceli oznámiť rodine a kamarátkam, ktoré som poprosila, aby mi pomohli s prípravami na svadbu. Nechceli sme, aby sa to dočítali z médií, preto sme ich zatiaľ poprosili o diskrétnosť,“ povedala pre Topky.sk Strculová.

A utajiť sa jej to podarilo dokonca aj pred kolegami z televízie. „Až na dve veľmi pozorné kolegyne sa mi to podarilo utajiť aj v sobotu v práci,“ priznala známa jojkárka. Tej sa zásnubný prsteň trblietal na prste už v sobotných Novinách. A teda pochváliť sa môže poriadnym kameňom. Veď pozrite sami!

Dana Strculová sa zásnubným prsteňom pýšila už v sobotných Novinách.
Zobraziť galériu (6)
Dana Strculová sa zásnubným prsteňom pýšila už v sobotných Novinách.  (Zdroj: TV JOJ)

Snúbencom gratulujeme!

Viac o téme: Dana Strculová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu