Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zo známej jojkárky je už vydatá pani: Svadba trvala tri dni!

Dana Strculová sa v sobotu vydala. Zobraziť galériu (11)
Dana Strculová sa v sobotu vydala. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Moderátorka spravodajstva Dana Strculová (29) sa včera vydala za dlhoročného partnera Kamila Čapkoviča (31). Dvojica si svoje áno povedala v nádhernom prostredí Liptova. Zaujímavosťou je, že oddávajúcim bol moderátor Ján Mečiar a svadba trvala celé tri dni.

Známej jojkárke Dane Strculovej cez víkend zazneli svadobné zvony. Svoje áno plavovláska povedala dlhoročnému priateľovi Kamilovi Čapkovičovi na rodnom Liptove. Svadbu snúbencov si nenechalo ujsť mnoho tvárí známych z jojkárskych obrazoviek. A jedna z nich dvojicu aj oddala - tejto úlohy sa zhostil moderátor Ján Mečiar.

Zaujímavosťou je, že svadba začala už v piatok. Keďže nevesta aj ženích majú veľké rodiny, rozhodli sa pre trojdňovú veselicu. To hlavné áno si však povedali v sobotu. A plavovlásku samotný obrad dosť zobral. Počas svojho príhovoru sa totiž neubránila slzám. 

Zo známej jojkárky je
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: TV JOJ)

„Sme spolu päť rokov. Ja som bola s tebou šťastná každý deň. Plakala som iba vtedy, keď si bol preč. Chcem sa o teba starať s nekonečnou láskou a v nedeľu ti robiť palacinky,“ zahlásila čerstvá pani Čapkovičová. Novomanželom gratulujeme!

Zo známej jojkárky je
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Dana Strculová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu