Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vážne intrigy na Farme: Zazobaný Geissen je vraj mafián!

Na adresu extravagantného farmára Jána Geissena Solárika padlo závažné obvinenie. Vraj je mafián. PR článok Zobraziť galériu (5)
Na adresu extravagantného farmára Jána Geissena Solárika padlo závažné obvinenie. Vraj je mafián. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - V dnešnej časti Farmy bude naozaj dusno. Na adresu extravagantného Žilinčana Jána „Geissena“ Solárika (47) totiž padlo závažné obvinenie – je vraj mafián! Prachatého podnikateľa tieto reči poriadne vytočili a od súpera žiada okamžité ospravedlnenie!

Deviata séria Farmy je plná dramatických momentov i nečakaných situácií. O poriadnu divočinu sa najnovšie postaral príležitostný model Peter Poruban, ktorý tituloval svojho súpera Jána Geissena Solárika za najfalošnejšieho človeka na statku a v zákulisí ho vraj dokonca označil aj za mafiána.


Geissen z markizáckej Farmy: Toto je jeho mladšia a poriadne sexi žena!


Vážne obvinenia samozrejme zazobaného podnikateľa zo Žiliny nepotešili a od Petra okamžite žiadal verejné ospravedlnenie. „Keď bude na budúci týždeň duel, tak chcem, aby si sa ty ospravedlnil za toho mafiána. Vieš, čo ty si vypustil do sveta? Ty si to vypustil na dueli a chcem, aby si sa mi na najbližšom dueli za to ospravedlnil,“ vyjadril sa pred kamerami namosúrený Jano.

„Som to prepískol, aj som sa cítil psychicky veľmi zle. Na dueli sa ti ospravedlním, aj tu sa ti ospravedlním, odpúšťaš mi? Všetko v poriadku?“ hasil napätú situáciu mladý fešák, ktorý sa v zapätí oháňal tým, že sa k nemu dostali informácie, ktoré zrejme zle pochopil. „Všetko je v poriadku, ale my si k tomu ešte sadneme. Nechcem, aby si ty mňa viac riešil,“ prijal jeho ospravedlnenie Solárik, ktorý však trval naďalej na tom, aby jeho meno očistil i v nasledujúcom dueli.

Ako sa tieto dramatické okamihy napokon vykryštalizovali, si môžete pozrieť už v dnešnej časti na Markíze.

Viac o téme: FarmaJán Geissen Solárik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu