Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Podraz na markizáckej Farme?! Teraz sa majú naozaj čoho báť!

Na farmársky statok prišiel chlap silný a mocný, akého si história tejto šou snáď ani nepamätá. PR článok Zobraziť galériu (6)
Na farmársky statok prišiel chlap silný a mocný, akého si história tejto šou snáď ani nepamätá. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Strach a obavy medzi farmármi! Na statok totiž prichádza niekdajší misionár a výsluhový dôchodca Jaro Hudacký (37), ktorý svojím vzhľadom a bohatými vojenskými skúsenosťami vyvoláva u niektorých súťažiacich obrovské pocity ohrozenia. Niet sa však čomu čudovať, veď takého silného a odolného farmára si história tejto šou snáď ani nepamätá!

Na rozprávkovú výhru 75 000 Eur už môže zabudnúť nielen prvá vypadávajúca – fitneska Ivana, ale aj najstarší z odhodlaných statkárov – 64-ročný dôchodca Laco. Ten musel Farmu opustiť po nepríjemných zdravotných problémoch s kolenom. Absencia dvoch súťažiacich by tak logicky fungovanie na oravskom statku výrazne skomplikovala, a preto kompetentní za bradatého motorkára okamžite vyslali posilu.


Dramatické chvíle na Farme: Zásah záchranárov!


Nový člen však mnohých súťažiacich poriadne vydesil. „Keď nám Martin priniesol nového človeka, to bolo brutálne. Ja keď som ho videla, prvé, čo mi napadlo - tak toto je brutálny podraz pre chalanov, že chalani sa môžu zbaliť a ísť domov,“ vyjadrila sa pred kamerami Eva.

Na farmu mieri mimoriadne silný súper s bohatými vojenskými skúsenosťami.
Zobraziť galériu (6)
Na farmu mieri mimoriadne silný súper s bohatými vojenskými skúsenosťami.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Na hospodárstve sa totiž objavil mimoriadne silný súper - Jaro Hudacký, ktorý 15 rokov slúžil ako profesionálny vojak a absolvoval i niekoľko náročných misií v zahraničí. Veterán navyše nad súpermi výrazne vyniká aj masívnou muskulatúrou či skvelou fyzickou kondičkou. Niet preto divu, že niekdajší misionár vyvoláva u mnohých pocity ohrozenia. „Hneď som videla, že Jano nie je nadšený, že vidí chlapa väčšieho, ako je on, silnejšieho,“ povedala bez okolkov Anna.

Ako stará farmárska zostava príjme zdatného muža a či sa s jeho príchodom vôbec dokážu niektorí vyrovnať, uvidíte už dnes večer na Markíze.

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu