Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďalší z kola von?! Krvavý úraz na Farme: Skončil na pohotovosti!

Šimon Néma utŕžil na farme ťažké zranenie. PR článok Zobraziť galériu (8)
Šimon Néma utŕžil na farme ťažké zranenie. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Hotový lazaret! Po vážnych zdravotných ťažkostiach najstaršieho farmára Laca (64) sa s nešťastnými udalosťami akoby roztrhlo vrece. Nepríjemným ťažkostiam sa totiž aktuálne nevyhol ani slobodný kvetinár Šimon Néma (26), ktorý na statku utrpel hrozivé zranenie. Mladík dokonca musel vyhľadať urgentnú zdravotnícku pomoc.

Deviata séria Farmy je plná zvratov a napínavých momentov. O jeden z nich sa najnovšie postaral slobodný kvetinár Šimon Néma, ktorému sa na hospodárstve stala poriadne nepríjemná udalosť. Mladíkovi totiž pri pílení dreva odskočila pílka a zarezala sa mu hlboko do ruky.


Dramatické chvíle na Farme: Zásah záchranárov!


„Neviem, či to bola moja chyba alebo jeho, proste nám to odskočilo a mu to seklo tú ruku,“ opísal dramatickú situáciu farmár Jaro. Na oravský salaš bola tak okamžite privolaná lekárka, ktorá po prezretí hrozivého zranenia skonštatovala, že Šimonovi musia hlbokú ranu urgentne ošetriť a zašiť.

„Nebudem to ani ukazovať, to mi pôjde krv jak hovado. Uvidím, či pre mňa súťaž končí, či budem pokračovať, všetko sa uvidí za pár dní,“ vyjadril sa so smútkom v očiach statočný mladík, ktorý napokon skončil na pohotovosti. Ako to s novým statkárom dopadlo, uvidíte už dnes večer na Markíze.

Šimon Néma sa na Farme nepríjemne zranil.
Zobraziť galériu (8)
Šimon Néma sa na Farme nepríjemne zranil.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu