Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Najperverznejší kúsok v slovenskom šoubiznise: Preboha, v tomto má prsty Peter Nagy?!

Peter Nagy sa ukáže v Super Karaoke. Zobraziť galériu (4)
Peter Nagy sa ukáže v Super Karaoke. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Fúha! Peter Nagy (58) je známy nielen svojou klasickou hudobnou tvorbou, ale aj piesňami, ktoré napísal pre deti. Jedným z jeho najznámejších detských objavov je Martin Madej (30), ktorý sa spolu so spevákom objavil v novej jojkárskej šou Super Karaoke. No a tam interpret legendárneho Bobiho porozprával o najperverznejšej piesni v slovenskej popovej histórii. A má v nej prsty práve Peter Nagy!

Peter Nagy Super Karaoke

Dnes večer Jojka opäť prinesie na televízne obrazovky novú hudobnú šou s názvom Super Karaoke. Moderátor Sväťo Malachovský si tentokrát do auta prizval speváka Petra Nagya a neskôr sa k ním pridal aj Martin Madej, ktorého kučeravý hudobník pred rokmi objavil. No a práve on pred kamerami odhalil najperverznejšiu pesničku v našom šoubiznise. 

„Mali sme takú pesničku, ktorá sa volala Kaktus a to bola asi najperverznejšia pesnička, aká bola v slovenskej popovej histórii,“ zahlásil Madej, ktorý okamžite zaspieval ukážku z nej. „Kaktus oholený bol by ako banán, konečne páčil by sa babám. Kaktus nie je mäkký, nech si nechá ostne, ktorá ho s tým nechce, nech od nudy zoschne. Láska od kaktusa iba trochu pichne, taká dobrá pusa, to si každá zvykne,“ zanôtil. 

A samotný autor Peter Nagy len neveriacky krútil hlavou, že naozaj kedysi niečo také vytvoril. „Toto som vážne napísal ja?“ čudoval sa spevák. Ukážku z piesne, v podaní Martina Madeja si môžete pozrieť vo videu vyššie. Celú epizódu prinesie televízia Joj už dnes večer!

Viac o téme: Peter NagyMartin MadejSuper Karaoke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu