Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Toto je vojna! Krausova manželka naložila jeho milenke!

Andy Kraus Zobraziť galériu (8)
Andy Kraus (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Ako sme nedávno informovali, scenárista Andy Kraus (50) má novú priateľku. K jeho aktuálnemu vzťahu sa vyjadrila aj Natália Puklušová (32), kvôli ktorej údajne stroskotalo jeho manželstvo. A jej slová vytočili stále ešte manželku Danielu Krausovú (45) do nepríčetnosti.

Andy Kraus by aktuálne mohol byť šťastný po boku novej priateľky Janky, no stále má na krku rozvod s manželkou Danielou. Ich vzťah sa rozpadol po tom, čo si mal scenárista začať s herečkou Natáliou Puklušovou. 

Mladá umelkyňa sa k jeho novej situácii v súkromí vyjadrila pre Plus 1 deň. ,,Andymu prajem, aby mu to vyšlo a aby bol konečne šťastný. Myslím to úprimne, pretože každý si zaslúži žiť v harmónii a nie v terore,” vyhlásila Natália. A jej slová riadne zaboleli práve Danielu. 

Krausova manželka sa rozhorčila na svojom profile na sociálnej sieti. „Nejaká tuctová herečka sa bude odbavovať cez denné periodikum na mne a mojich deťoch? Kde sa nachádzame a kde sa táto spoločnosť posunula! Natália Puklušová, až ty dosiahneš jednu tridsatinu z toho, čo ja, pôjdem s tebou do mutual personal fightu,” vyzvala svoju bývalú sokyňu na súboj. Nuž, zdá sa, že hoci Natália s Andym už nie je, stále leží Daniele v žalúdku. 


Utajená frajerka: Andy Kraus už nie je sám!


Viac o téme: Andy Kraus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu