Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Rozčúlená Studenková sa pustila do diváčky: Tak toto si od vás vyprosím!

Zdena Studenková Zobraziť galériu (4)
Zdena Studenková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Tak toto robiť nemala! O tom, že Zdena Studenková (63) nie je typ ženy, ktorá si dáva servítku pred ústa, snáď vie už každý, kto herečku sleduje aspoň občas. Najnovšie si jej hnev odniesla diváčka jojkárskeho Inkognita, ktorej blondínka naložila rovno pred kamerami.

Mala si dávať dobrý pozor na to, čo povie! Jojkárske Inkognito v súčasnosti patrí medzi najpopulárnejšie relácie, no napriek dlhoročnému vysielaniu majú jeho diváci občas pochybnosti, či hádači skutočne nepoznajú povolanie hosťa už vopred. A práve táto neopodstatnená konšpirácia dostala do varu aj Studenkovú, ktorá sa poriadne rozohnila.

Herečka bola totiž nedávno u manikérky, ktorá jej interpretovala výrok svojej zákazníčky. Tá tvrdila, že sa zúčastnila nakrúcania Inkognita a anonymita hostí je podvrh. „Bola som u manikérky. Tá mi hovorila, že bola v spoločnosti istej dámy, ktorá bola na Inkognite a povedala jej: Bola som na Inkognite, Studenková ma uhádla. Ale prečo? Lebo v maskérni jej to povedali, čo ja robím,“ začala rozprávať vytočená blondínka.

Slová Zdeny Studenkovej potvrdil aj Michal Hudák.
Zobraziť galériu (4)
Slová Zdeny Studenkovej potvrdil aj Michal Hudák.  (Zdroj: TV JOJ)

Po chvíli sa však rozohnila ešte viac. „Odkazujem dáme, že klame, vyprosujem si to! Ja som pravdivo rozhorčená, že nás niekto osočuje,“ povedala rozčúlená herečka, ku ktorej sa pridal aj Michal Hudák. „Vyzeráme ako hlupáci a naozaj to vyzerá tak, že poznáme profesie dopredu, ale je to hlúposť. My sa sem chodíme tiež zabaviť s vami,“ dal za pravdu Zdene a zároveň divákom vysvetlil jej, podľa neho oprávnený, hnev. 

Viac o téme: Zdena StudenkováInkognito
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu