Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šok v rodine Mendrejovcov: Denisin otec opäť v chomúte... S mladou milenkou čaká dieťa!

Ivan Mendrej a Ivana Marmare sú už svoji. Denisa Mendrejová bude mať čoskoro nevlastného súrodenca. Zobraziť galériu (6)
Ivan Mendrej a Ivana Marmare sú už svoji. Denisa Mendrejová bude mať čoskoro nevlastného súrodenca.

BRATISLAVA - Bude mať sestru! Otec bývalej missky Denisy Mendrejovej (30) Ivan (54) pred viac ako 3 rokmi opustil blondínkinu mamu Danielu kvôli mladej návrhárke Ivane Marmare (31). To, že nešlo iba o románik sa mnohí presvedčili tento víkend, keď si dvojica na prekvapenie mnohých povedala svoje áno. Okrem toho vyplávalo na povrch ich sladké tajomstvo - čakajú dieťa!

Podnikateľ Ivan Mendrej spôsobil pred 3 rokmi v rodine poriadny vietor, keď svoju manželku Danielu, s ktorou má známu dcéru Denisu, opustil kvôli mladšej milenke. Odvtedy je rodina rozhádaná a nekomunikujú spolu. Nenašli spoločnú reč, ani keď Denisa porodila druhú dcéru. Ako nám nedávno priznala, jej otec o vnučky nemá záujem.

 „Vôbec nekomunikujeme. Nestretávame sa. Práve naopak, kde chodí, tam ma len nepekne ohovára. Nerada by som o tom hovorila,“ prezradila nám Denisa. A tak sa niet čo čudovať, že chýbala aj na otcovej svadbe, ktorá sa na prekvapenie mnohých konala uplynulý víkend. Obrad prebehol v Zichyho paláci za prítomnosti blízkych priateľov a rodiny.

 

#weddingdecor#ourweddingday#happyday❤#

Príspevok, ktorý zdieľa Marmare Fashion design ® (@ivanamarmare),

Fotkami z honosnej veselice sa pochválila aj mladá pani Mendrejová na sociálnej sieti. Treba priznať, že z nej bola krásna nevesta. Zaujímalo nás preto, či šaty boli z jej vlastnej dielne. Módna návrhárka však na naše otázky doposiaľ nereagovala. Šaty pútali pozornosť aj preto, lebo vyšlo najavo, že Ivana je v piatom mesiaci tehotenstva. „Áno, manželka je tehotná. Bábätko sa narodí koncom septembra a budeme mať dievčatko,“ pochválil sa budúci otec denníku Nový čas. Mladomanželom gratulujeme a prajeme veľa zdravia!

 

#wedding#weddingdress#Mr&Mrs#mylove#photo by @lolla_fukari_fotografka

Príspevok, ktorý zdieľa Marmare Fashion design ® (@ivanamarmare), PDT   

Viac o téme: Ivan Mendrej a Ivana Marmare
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu