Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Ďurianová v spoločnosti v presvitajúcej podprsenke a čipkovanom body: Ojojój, tá sa ale dogabala!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (8)
Marianna Ďurianová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Presvitalo úplne všetko! Moderátorka Marianna Ďurianová (40) dokáže upútať za každých okolností. Inak to nebolo ani na nedávnej spoločenskej akcii, na ktorej ale zaujala viac, ako možno očakávala. Pre túto príležitosť totiž zvolila priehľadný, no poriadne nelichotivý outfit, ktorý inak vždy dobre vyzerajúcu blondínku totálne dogabal. Ojojój, toto jej fakt nevyšlo!

Vo štvrtok podvečer sa uskutočnilo otvorenie legendárneho podniku v Bratislave. Spoločenskú akciu prišlo podporiť aj množstvo známych osobností slovenského šoubiznisu, medzi ktorými nechýbala napríklad ani moderátorka Marianna Ďurianová.

A ako to už u populárnej blondínky býva zvykom, aj tentoraz pútala pozornosť na všetky strany. Ďurianová sa totiž predviedla v čiernom outfite, ktorý skombinovala tak nešťastne, že z toho vznikla hotová módna pohroma.

Neprehliadnuteľný bol najmä jej dlhý priesvitný top, pod ktorý zvolila obtiahnuté kožené legíny, čipkované body a nelichotivý dojem navyše podčiarkla aj vytŕčajúca podprsenka. Celé to potom pôsobilo preexponovane a tak trochu aj vulgárne, čo je pri vždy štýlovej Marianne naozaj veľká škoda. Nuž, do budúcna by sa plavovláska mala takýmto nepodareným prešľapom radšej na míle vyhýbať.

Na Mariannin výstredný outfit sa pozrela aj módna odborníčka. „Štýlové dlhé topy sú silným trendom. Top sám o sebe je veľmi pekný, ale v tejto kombinácii to pôsobí preplácane. Čipka, tyl, výšivka, koža - veľmi veľa pokope výrazných prvkov. A k tomu ešte aj výrazná žena, ktorou Marianna rozhodne je. Uhladila by som to. Volila by som skôr látkové nohavice ako kožené. Transparentný top, kde ešte aj presvitá podprsenka, by som vymenila skôr za hladké tielko. Je tam výšivka, nech vynikne. Takto to celé pôsobí trochu aj na hranici vulgárnosti. Byť za každú cenu trendy nemusí vypáliť dobre. Menej je viac. Stále hovorím, treba si určiť, čo bude dominantný kúsok stylingu a ostatné vkusne prispôsobiť. Ďalšia vec - tiež si uvedomiť, či je osobnosť šedá myš, alebo práve naopak. Marianna je určite dáma, ktorá je pekná hneď od rána. Nepotrebuje veľa,“ zhodnotila jej kreáciu stylistka Andrea Ziegler. 

Marianna Ďurianová zvolila nevhodnú kombináciu viacerých výrazných kúskov oblečenia. Moderátorke navyše presvitali odvážne čipkované body a podprsenka.
Zobraziť galériu (8)
Marianna Ďurianová zvolila nevhodnú kombináciu viacerých výrazných kúskov oblečenia. Moderátorke navyše presvitali odvážne čipkované body a podprsenka.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Tento outfit Marianne Ďurianovej absolútne nevyšiel.
Zobraziť galériu (8)
Tento outfit Marianne Ďurianovej absolútne nevyšiel.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Marianna Ďurianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu