Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Poplach v televízii: Pornofotky známej moderátorky!

Lucie Borhyová Zobraziť galériu (5)
Lucie Borhyová (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Lucie Borhyová (39) je serióznou moderátorkou Televíznych novín, ktorá sa divákom permanentne prihovára na obrazovkách TV Nova. Mala by tak vystupovať reprezentatívne, slušne a bez akýchkoľvek škandálov. Mnohých preto šokovalo, keď sa na internete objavili jej erotické fotografie. Ide však o podvrh a zámerné poškodzovanie dobrého mena. Známa spravodajkyňa už kontaktovala aj právnikov.

Lucie Borhyová je v českých končinách veľmi dobre známa. Už dlhé roky sa objavuje na obrazovkách televízie Nova, kde moderuje hlavné správy spoločne so svojím kolegom Reyom Korantengom. V súčasnosti je pre mnohých dokonca jednou z najobľúbenejších tvárí tamojšieho spravodajstva.

Mediálny svet jej jednoducho leží pri nohách – no nielen pre jej bohatú profesionálnu kariéru. Blondínka sa totiž okrem toho môže pýšiť krásnou tvárou a aj po dvoch deťoch stále sexi proporciami, ktoré dostávajú do varu nejedného jej fanúšika.

Každá minca má však dve strany, čo sa potvrdilo aj v prípade tejto šarmantnej moderátorky. Jej popularitu a neutíchajúci sexepíl chcel totiž v týchto dňoch podľa informácií denníka Aha! zneužiť istý prevádzkovateľ českého webu. Ten zverejnil sériu šteklivých fotografií, na ktorých plavovláska pózuje celkom nahá.

Výtvor je síce prezentovaný ako skutočný, no aj v tomto prípade ide len o erotickú fotomontáž. Je teda zrejmé, že autor falošných záberov chcel úspešnej moderátorke uškodiť a verejne pošpiniť jej povesť. „Fotomontáže výrazne poškodzujú osobnostné práva Lucie Borhyovej, takže sme sa rozhodli podniknúť právne kroky smerujúce k ich odstráneniu a obmedziť ďalšie ich šírenie. Ďalšie kroky už činíme v spolupráci s televíziou Nova,“ okomentoval túto nelichotivú situáciu Luciin manažér Karel Čelikovský.

Za Borhyovou stojí aj vedenie televízie, ktoré sa rovnako obrátilo na orgány činné v trestnom konaní. „Odsudzujeme to a sme v spojení s právnymi zástupcami Lucie Borhyovej, ktorým poskytujeme podporu k ďalším právnym aktivitám,“ vyjadrila oficiálne stanovisko k vzniknutej kauze aj PR Manažérka TV Nova Alžběta Címová.

Viac o téme: Lucie Borhyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu