Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Markizácka moderátorka bez zábran: Úplne nahá na verejnosti... Aha, toto chcelo poriadnu odvahu!

Zorka Hejdová Zobraziť galériu (5)
Zorka Hejdová (Zdroj: Instagram Z.H. )

HAVAJ - Išla donaha! Moderátorka Zorka Hejdová (26) je nielen šarmantná, sexi, ale aj poriadne odvážna. Dôkazom môže byť jej aktuálny záber z dovolenky, ktorý zdvihol adrenalín nejednému mužovi. Najnovšie totiž odhodila nielen šaty, ale aj všetky zábrany a krásy exotického raja na Havaji si užívala tak, ako ju Pán Boh stvoril!

V Česku veľmi dobre známa moderátorka Zorka Hejdová sa v našich končinách zviditeľnila na obrazovkách Markízy vďaka speváckej šou SuperStar, ktorú moderovala spoločne s Romanom Juraškom. Odvtedy už však ubehli štyri roky a z krehkej blondínky sa časom stala poriadne zvodná sexica.

V súčasnosti sa Zorka môže pochváliť nielen vyšportovanou postavou, zvodnými krivkami, ale aj vylepšeným dekoltom. Svoje najväčšie ženské zbrane si kráska samozrejme nenecháva len pre seba. Práve naopak, rada sa s nimi pochváli aj svojim priaznivcom na sociálnej sieti.

Tešiť sa ale tentoraz mohli najmä muži. Hejdová si totiž v týchto dňoch užíva rozprávkovú destináciu na Havaji, kde sa najnovšie predviedla tak, ako ju Pán Boh stvoril. „Včera sme mali šťastie. Na tomto úžasnom mieste sme vychytali asi 20 minút, keď tam nebolo ani živej duše, takže sme sa mohli nahí vykúpať pod vodopádom,“ napísala k záberu moderátorka. Stačilo však málo a v Evinom rúchu by ju vraj pristihli aj zvedaví cudzinci: „Vyliezli sme tak asi minútu predtým, než prišla skupinka japonských turistov.“

Moderátorka Zorka Hejdová išla v exotike donaha.
Zobraziť galériu (5)
Moderátorka Zorka Hejdová išla v exotike donaha.  (Zdroj: Instagram Z.H. )

Tí ju síce pri odvážnom počine neprichytili, no na prázdno určite neodišli. Svoju výstavnú postavičku totiž Zorka predvádzala aj naďalej – a to v dvojdielnych bikinách, v ktorých dokonale vynikli jej silikónové trojky.

Zorka Hejdová sa ukázala v dvojdielnych bikinách, v ktorých vytasila svoje silikónové trojky.
Zobraziť galériu (5)
Zorka Hejdová sa ukázala v dvojdielnych bikinách, v ktorých vytasila svoje silikónové trojky.  (Zdroj: Instagram Z.H. )

Viac o téme: Zorka Hejdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu