Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Markizácka kráska odhalila sexi krivky: Bombastické brucho a krkolomné pózy!

Janka Slačková Zobraziť galériu (6)
Janka Slačková (Zdroj: Instagram L.S.)

BRATISLAVA - Fíha! Sympatická brunetka Janka Slačková (22) je nielen redaktorkou markizáckeho Telerána, ale tiež modelkou a úspešnou tanečnicou. Na svojom konte má vystupovanie v šou Tvoja tvár znie povedome, ale aj niekoľko spoluprác so svetovými speváckymi hviezdami. Niet preto divu, že sa kráska pýši obdivuhodnou postavou a tiež svojou ohybnosťou - na sociálnej sieti sa nedávno pochválila bombastickým bruchom a... Predviedla aj nejednu krkolomnú pózu.

Janku Slačkovú divákom markizáckeho Telerána predstavovať nemusíme, brunetka tam totiž už nejaký čas pôsobí ako redaktorka. Nie je to však jej jediná „práca“. Pred dvomi rokmi sa totiž zúčastnila súťaže krásy Miss Slovensko a stala sa úspešnou modelkou. 

Navyše od detstva sa venuje tancu a aj v tejto sfére sa jej výrazne darí – veď na svojom konte má okrem vystupovania v šou Tvoja tvár znie povedome aj spolupráce s takými svetovými hviezdami, ako sú Robbie Williams či Jennifer Lopez a zahrala si dokonca v klipe Rickyho Martina. 

Za každým úspechom však stojí veľká drina... A tá sa výrazne odzrkadlila aj na jej zvodných krivkách. Na sociálnej sieti Instagram totiž kráska zverejnila fotku, na ktorej sa pochválila doslova bombastickým bruchom. Na ňom by ste čo i len gram tuku hľadali naozaj márne.

Navyše, jej ohybnosť by jej mnohí mohli len závidieť. Na sociálnej sieti má totiž nejednu fotku v takých pózach, v do ktorých by sa poskladal len málokto. Veď pozrite sami!

Janka Slačková ukázala na Instagrame dokonalé bruško.
Zobraziť galériu (6)
Janka Slačková ukázala na Instagrame dokonalé bruško.  (Zdroj: Instagram L.S.)

Janka Slačková je okrem iného aj profesionálnou tanečnicou. Dokáže preto urobiť aj takéto krkolomné kúsky.
Zobraziť galériu (6)
Janka Slačková je okrem iného aj profesionálnou tanečnicou. Dokáže preto urobiť aj takéto krkolomné kúsky.  (Zdroj: Instagram L.S.)

Viac o téme: TeleránoJanka Slačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu