Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Dráma kvôli Teleránu: Kveta Horváthová skončila v bolestiach s odtrhnutými nechtami!

Kveta Horváthová Zobraziť galériu (5)
Kveta Horváthová (Zdroj: foto: tv markíza)

BRATISLAVA - Kvôli moderovaniu Telerána si Kveta Horváthová (40) prešla poriadnou drámou. Za všetko môže nakrúcanie upútaviek k obľúbenej rannej relácii, ktoré moderátorku nakoniec vyšli poriadne draho. Blondínka sa totiž dala nahovoriť na bungee jumping, ktorý vzápätí okamžite oľutovala.

„Moja práca mi prináša dosť adrenalínových situácií,“ povedala Kvetka v markizáckom rozhovore pre reláciu Tvárou v tvár, keď sa jej spýtali, či medzi jej koníčky patrí aj adrenalín. „Toto ma absolútne neláka a z takýchto vecí mám strach,“ priznala blondínka, ktorá sa rovno rozhovorila o dramatickom zážitku spred niekoľkých rokov. 

„Raz v rámci takej upútavky na Teleráno, vtedy sa priznám, že ma nahovorili, aby som sa nechala vystreliť bungee jumpingom nad Dunajom. Bolo to vo výške nejakých 75 metrov, čiže poriadne vysoko. Ešte mi hovorili tí chalani, ktorí ma inštruovali, že pozor, toho lana sa nesmieš chytať,“ zaspomínala si Kvetka na časy, keď ešte tvorila moderátorskú dvojicu s Vilom Rozborilom. „No ale čo, pud sebazáchovy, automaticky sa chytáš. Čiže ja som sa chytila, vtedy som mala umelé nechty nalepené. Všetky sa postŕhali, krvavé ruky som mala, topánky mi odleteli, našťastie padli na chodník,“ rozhovorila sa o chvíľach hrôzy moderátorka.

„No bola to živá katastrofa, vtedy mi naozaj že nebolo všetko jedno. Do tohto by som už nešla,“ priznala na záver Kvetka, s ktorou by si tento zážitok nechcel vymeniť rozhodne nikto. Topky sa snažili od blondínky zistiť viac, na naše telefonáty a správy však zatiaľ nereagovala. 

Viac o téme: FarmaKveta HorváthováTeleráno
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu