Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Divákom padla sánka: Kmotríková v sexi plavkách!

Adriana Kmotríková Zobraziť galériu (9)
Adriana Kmotríková (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Odrovná každého! Adriana Kmotríková (46) už roky patrí k serióznym tváram jojkárskeho spravodajstva, ktorú diváci vidia zväčša na obrazovkách iba v konzervatívnych kostýmoch. No nie vždy to bolo tak. V mladosti sa dokonca pred zrakmi divákov ukázala aj v sexi plavkách. Pozrite sa, ako vyzerala pred viac ako 25 rokmi!

Wau, to je pohľad! Adrianu Kmotríkovú pozná snáď každý. Už niekoľko rokov moderuje jojkárske Noviny, kde ju diváci vidia vždy dokonale upravenú a nastajlovanú zvyčajne v decentnom oblečení. V uplynulú sobotu však markizácka Smotánka priniesla retro zábery z roku 1990 a na jednom bola iba 19-ročná Adriana Kmotríková tak, ako ju doposiaľ videl iba málokto.

„Zhruba v tom čase, keď 18-ročná Ivana Christová vyhrala Miss Československo, o rok staršia Adriana Kmotríková sa zúčastnila modelingovej súťaže,“ znel komentár ku fotografii, na ktorej pózuje moderátorka ako mladá blondínka iba v sexi plavkách. Ten záber mnohým jej fanúšikom bezpochyby vyrazil dych. Vidieť ju takto sporoodetú, to sa nevidí každý deň. Adriana je na fotke naozaj krásna, zvodná a sexi. S takou figúrou by v tom čase bez problémov mohla uspieť i v modelingu.

Adriana Kmotríková iba v plavkách pred 27 rokmi.
Zobraziť galériu (9)
Adriana Kmotríková iba v plavkách pred 27 rokmi.

Zaujímalo nás preto, ako si spomína na toto obdobie a prečo si nakoniec nevybrala dráhu modelky. „Ďakujem za kompliment, ale nikdy som nechcela byť modelkou," odvetila stroho Kmotríková, ktorá v minulosti zrejme iba zaexperimentovala, ale neskôr si to rozmyslela. Treba priznať, že nielen ako modelke by jej to určite pristalo, ale ozdobou je aj ako moderátorka v jojkárskych správach. A to aj teraz... Ani vek, ani zákerná choroba, s ktorou pred takmer dvomi rokmi bojovala, jej zo šarmu nič nezobrali. 

Adriana Kmotríková dnes a pred 27 rokmi.
Zobraziť galériu (9)
Adriana Kmotríková dnes a pred 27 rokmi.

Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu