Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tehotná manželka Záhradníka ukázala bruško: Prezradila ich veľké tajomstvo!

Branislav Záhradník s manželkou Danielou. Zobraziť galériu (6)
Branislav Záhradník s manželkou Danielou.

BRATISLAVA – Čochvíľa sa ich rodina rozrastie! Právnik Branislav Záhradník (44) s manželkou Danielou (34) sa často v spoločnosti neukazujú, keďže spoločne vychovávajú trojročného syna Martinka. Naposledy to bolo v polovici decembra minulého roka, kedy vyšlo najavo, že čoskoro k ním opäť priletí bocian. Pred pár dňami sa spoločne vybrali na módnu prehliadku a blondínka ukázala už naozaj veľké tehotenské bruško. Zisťovali sme preto, kedy dieťa príde na svet a či to bude chlapec alebo dievčatko. Doteraz to totiž obaja tajili.

Právnik Branislav Záhradník si političku Danielu zobral pred viac ako 4 rokmi a o rok neskôr sa im narodil spoločný syn Martin. Hoci má bývalý šéf dopravného podniku z prvého manželstva dve deti - syna Michaela a dcéru Veroniku a s manželkou vychovávajú spoločného trojročného syna Martinka, čochvíľa sa mu narodí ďalší potomok.

Pred pár dňami si manželia nenechali ujsť módnu prehliadku slovenskej návrhárky a charizmatická blondínka prítomných zaujala už veľkým tehotenským bruškom. Preto nás zaujímalo, kedy sa má dieťatko narodiť a ako sa budúca dvojnásobná mamička cíti. „Na bábätko sa už všetci veľmi tešíme. Na svet by malo prísť už čoskoro, termín máme koncom júna. Cítim sa ako šťastná mamina, aj keď je to už každým dňom náročnejšie,“ otvorene priznala Daniela, ktorá prezradila aj to, že to bude opäť chlapec, čo s manželom doteraz tajili.

A ako sa bude ich druhý syn volať? „Manžel  vybral meno Jakub, tak budeme mať doma Maťka a Kubka,“ prezradila s úsmevom pani Záhradníková, ktoré bude mať doma dvoch synov, ktorí akoby dostali mená zo známej česko-slovenskej kreslenej rozprávky o dvoch valachoch.

Zaujímalo nás aj to, ako sa na príchod bračeka teší malý Martinko. „Ten mi každý deň objíma a bozkáva bruško. Malého súrodenca sa už nevie dočkať. Hovorí mi: Maminka som napätý ako strunka,“ s úsmevom povedala Daniela. Mamičke prajeme veľa zdravia a nech všetko dobre dopadne...


Branislav Záhradník s manželkou Danielou, ktorá na akcii ukázala už veľké tehotenské bruško.
Zobraziť galériu (6)
Branislav Záhradník s manželkou Danielou, ktorá na akcii ukázala už veľké tehotenské bruško.

Viac o téme: Branislav ZáhradníkDaniela Záhradníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu