Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Vážne zdravotné problémy Záhradníka: Náhle skončil na operačnom stole!

Branislava Záhradníka museli operovať. Zobraziť galériu (5)
Branislava Záhradníka museli operovať. (Zdroj: Facebook B.Z.)

BRATISLAVA - Právnik Branislav Záhradník (44) sa aktuálne pasuje s nepríjemnými zdravotnými problémami. Ako informoval svojich priateľov na sociálnej sieti Facebook, v týchto dňoch skončil náhle v nemocnici a museli ho operovať!

Branislav Záhradník sa len pred pár mesiacmi stal dvojnásobným otcom, no viac ako rodinke, musí pozornosť aktuálne venovať nepríjemným zdravotným problémom. Ako informoval na sociálnej sieti Facebook, v týchto dňoch totiž náhle skončil v nemocnici na operačnom stole. 

„Po takmer 45 rokoch spoľahlivej služby ma opustil žlčník. Asi doplatil na roky stresov a napätia, ktoré som zažíla a pokazil sa. Vybrali mi ho v nemocnici na Antolskej. Vďačný som celému tímu chirurgie, osobitne pánovi primárovi Pavlovi Sýkorovi,“ napísal k fotke z nemocnice Záhradník, ktorý si v sterilných priestoroch zdravotníckeho zariadenia uvedomil jednu podstatnú vec.

„Pobyt v nemocnici môže byť dobrý pre dušu, človek má čas popremýšľať a uvedomiť si, čo má v živote skutočnú hodnotu a čo je podstatné. Takže sa vraciam zo ‚servisu‘ síce slabý ako mucha, ale s úmyslom vážiť si každý jeden deň, ktorý môžem v zdraví prežiť so svojimi blízkymi. A byť v pohode. A na žlčníkovej diéte...“ dodal na záver. Prajeme skoré uzdravenie!

Braňo Záhradník informoval svojich priateľov na Facebooku, že sa nachádza v nemocnici.
Zobraziť galériu (5)
Braňo Záhradník informoval svojich priateľov na Facebooku, že sa nachádza v nemocnici.  (Zdroj: Facebook B.Z.)

Viac o téme: Braňo Záhradník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu