Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najprv čistá hrôza, potom totálna šupa: Cibulkovej premena stojí za to!

Dominika Cibulková na premiére Zobraziť galériu (10)
Dominika Cibulková na premiére (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Dominika Cibulková (27) je nielen skvelá športovkyňa, ale často môže byť aj módnou inšpiráciou. Včera sa napríklad vybrala na premiéru filmu o Cuky a Luky a zas vyzerala skvelo. No kým sa so stylistom dopracovala k špičkovému výzoru, trochu sa potrápili. Chvíľu to vyzeralo ako totálna katastrofa.

Dominika Cibulková sa nijako netají tým, že využíva služby módneho stylistu. No nefunguje to tak, že Andrej Kusalík zázračnou rukou siahne na prvýkrát po skvelých kúskoch a hneď na prvý šup je to úplná TOPka. 

Dokazujú to fotografie z utorkového večera, kedy sa tenistka chystala na filmovú premiéru. Jej manžel totiž zverejnil záber, na ktorom je Dominika nielen bez mejkapu, ale hlavne jej styling pôsobí ako čistá katastrofa. K priesvitnému topu si skúšala rifle, ktoré boli príliš dlhé a celkovo to s týmto kúskom nemalo ani trošku šmrncu.

Nakoniec však Cibulková s Kusalíkom našli rifle, ktoré to celé osviežili, k tomu skvelé topánky a super kabát... A Domi bola opäť za hviezdu. Celkový look vylepšili samozrejme aj upravené vlasy a výborný mejkap. 

Dominika Cibulková v procese hľadania správnych kúskov a vo výslednom stylingu - parádna premena.
Zobraziť galériu (10)
Dominika Cibulková v procese hľadania správnych kúskov a vo výslednom stylingu - parádna premena.

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu