Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Šokujúce zistenie o jojkárskej herečke: Problémy s bulímiou, predávkovala sa preháňadlom

Lujza Garajová Schrameková Zobraziť galériu (5)
Lujza Garajová Schrameková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Psychický problém, ktorý by nechcel riešiť snáď nikto. Tým je rozhodne aj bulímia, porucha príjmu potravy, ktorá môže na človeku zanechať naozaj katastrofálne následky a poriadne skomplikovať život. Svoje by o tom vedela povedať aj herečka Lujza Garajová Schrameková (33), ktorú toto ochorenie poznačilo až tak, že bola schopná predávkovať sa preháňadlom.

Lujza sa s o nepríjemnom životnom období rozhovorila v jojkárskej relácii Topstar, kde uviedla, že problém s bulímiou riešila počas strednej školy. „Ja som si povedala, že dobrá cesta bude jesť a potom si dať tabletky na preháňanie. Dávkovala sa od jednej do troch, tak ja som si dala štyri a to už bolo, to už som potom aj odpadla, takže to bolo zlé,“ priznala herečka.

Dnes už Lujza rozhodne nevyzerá na to, že by kedysi trpela poruchou prijímania potravy.
Zobraziť galériu (5)
Dnes už Lujza rozhodne nevyzerá na to, že by kedysi trpela poruchou prijímania potravy.  (Zdroj: TV JOJ)

„Týždeň som dokázala jesť iba jablká, potom som prišla z internátu domov a dva dni som nevytiahla hlavu z chladničky,“ zaspomínala si brunetka, ktorá sa dnes vďaka tejto skúsenosti snaží pred podobným problémom ochrániť najmä svoju dcéru. „Odmalička jej hovorím, že je krásna. I keď mne samej to mama hovorila a nepomohlo to,“ povedala Lujza, ktorá má isté zásady v stravovaní aj dnes a nezje čokoľvek. „Nejem chleba a viac-menej ani prílohy, snažím sa jesť najmä mäso a zeleninu,“  dodala na záver. 

Viac o téme: Lujza Garjová SchramekováBulímia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu