Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Jojkárska herečka otvorene o svojich nahých aktoch: S týmto nemám žiadny morálny problém!

Lujza Garajová Schrameková Zobraziť galériu (7)
Lujza Garajová Schrameková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Nebráni sa nahotinkám! Herečka Lujza Garajová Schrameková (33) , ktorá je známa zo seriálu Naši, či z najnovšieho Paneláku, je v súkromí už dvojnásobnou mamou. A tak by zrejme iba málokto tipoval, že táto sympatická umelkyňa prizná, že nemá žiadne morálne zábrany s fotením aktov. Má už teda nejaké na svojom konte?

Nemá sa za čo hanbiť! Herečka Lujza Garajová Schrameková je už jojkárskym divákom dobre známa. Svoje herecké nadanie predviedla nielen v seriáli Divoké kone či Naši, ale najnovšie aj v Paneláku, kde stvárňuje koketnú zubárku Timeu. Tá nemá problém ani s odvážnym a provokatívnym oblečením – napriek tomu, že je herečka v súkromí dvojnásobnou mamou, stále sa môže pochváliť dobrou postavou. Štíhle dlhé nohy a plné prsia bezpochyby upútajú nejedného mužského diváka.

V jojkárskom Top Stare dokonca priznala, že čím je staršia, tým sa cíti viac žensky. „Zrazu sa mi páčia moje nohy, aj prsia. Na nohy som bola zakomplexovaná, fakt strašne, nikdy som nenosila krátku sukňu,“ priznala v reportáži otvorene Garajová Schrameková, ktorá však už komplexmi netrpí.

Na otázku, či by zvládla umelecké akty, Lujza odpoveďou určite mnohých prekvapila: „Nemala by som s tým morálny problém. Myslím si, že keby som bola so sebou úplne spokojná, tak idem do toho.“  Zdalo by sa teda, že už len stačí, aby sa Lujza sama sebe páčila a fanúšikovia sa dočkajú aj takéhoto umeleckého fotenia. Ona však príliš optimistická nie je: „Moje telo je fajn, keď ho držia pokope nohavice a oblečenie.“ No nechajme sa prekvapiť, či sa raz predsa len na to neodhodlá...

Viac o téme: PanelákLujza Garajová Schrameková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu