Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Čobejová bez hanby: V súkromí by ju spoznal iba málokto!

Michaela Čobejová Zobraziť galériu (5)
Michaela Čobejová

BRATISLAVA - Stavila na prirodzenosť! Michaela Čobejová (46) patrí medzi známe herečky, ktoré sú na televíznych obrazovkách zväčša bezchybne upravené a majú dokonalú vizáž. Aj ona je však len obyčajná žena, ktorá si občas rada oddýchne od nánosov hereckých líčidiel. V súkromí by ste ju veru spoznali oveľa ťažšie. Blondínka totiž nemá problém vybehnúť si medzi ľudí aj bez mejkapu.

Pohľad na jej „nahú” tvár vám vyrazí dych! Napriek tomu, že herečka Michaela Čobejová nemá dvadsať, vyzerá na svoj vek úžasne. Na obrazovkách či spoločenských akciách je vždy dokonale upravená a len málokto by tipoval, že má 46 rokov.

Herečka sa v pondelok ráno zjavne nestresuje zbytočnosťami. Vykašľala sa totiž na šminky a naplno si užívala relax a pohodové chvíle bez mejkapu. Dokonca sa takto „nahá“ nechala aj zvečniť. Vidieť túto blonďavú herečku v súkromí a k tomu bez nánosu líčidiel sa nepodarí každému, no vďaka sociálnym sieťam je to už bežné.

Na svoj Instagram pridala herečka záber, ako si vychutnáva v istom podniku rannú kávičku. Okrem pekného úsmevu si ihneď každý všimne, že je nenalíčená a vyzerá ako šedá myška. Nebyť toho žiarivého úsmevu, pôsobila by unaveno, nudne a bez iskry. Ako vidieť, Michaela sa nehanbí ukázať svoju pravú tvár ani na verejnosti. Klobúk dole, veď bez mejkapu sa neukáže verejne každá žena...

A takto vyzerá, keď je v práci nalíčená...

 

Back to work#actresstyle#lovemyjob❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Čobejová (@cobejova),

 

Viac o téme: Michaela Čobejová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu