Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vavrinčíkovej premiéra v Televíznych novinách: Vážení, POZOR na ňu!

Lenka Vavrinčíková Zobraziť galériu (6)
Lenka Vavrinčíková (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Dala to! Bývalá markizácka rosnička Lenka Vavrinčíková (29) mala v pondelok večer svoju veľkú premiéru. Prvýkrát si sadla do moderátorského kresla hlavnej spravodajskej relácie a naostro odhlásila novinky z domova aj zo sveta. Mnohí boli zvedaví, ako sa brunetka tejto úlohy zhostí... A reakcie divákov? POZOR na ňu!

Lenka Vavrinčíková sa do povedomia Slovákov zapísala ako sympatická rosnička z markizáckeho Počasia. Po tom, čo zažiarila v šou Tvoja tvár znie povedome, však jej hviezda začala rýchlo stúpať, a tak sa očakávalo, že v Záhorskej Bystrici jej skôr či neskôr dajú viac priestoru.

No a presne to sa aj stalo - po tom, čo Zlatica Puškárová potvrdila svoje tehotenstvo, Markíza oznámila, že jej záskokom v spravodajstve bude Lenka. 


Dostala Puškárovej džob: Aha, kto nahradí Puškárovú v Televíznych novinách! 


V pondelok mala brunetka v Televíznych novinách svoju veľkú premiéru. Prvýkrát si sadla do kresla moderátorky a hlásila aktuálne novinky z domova aj zo sveta. Mnohí boli na tento moment veľmi zvedaví a zaujímalo ich, ako sa Vavrinčíková v serióznej úlohe osvedčí.

No a nová moderátorka môže byť so svojím debutom naozaj spokojná. Po vysielaní ju totiž diváci doslova zasypali slovami chvály. Jej skúsenejšie kolegyne by sa tak mali mať na pozore, lebo ak to pôjde takto ďalej, bývalá rosnička ich môže hravo zatieniť. 

Svedčia o tom aj reakcie na sociálnej sieti Facebook. „Šikovná je, lepšie ako Pietrová,“ objavilo sa v komentároch. „Lepšia ako Puškárová. Môže ostať už nastálo a tamtá, nech si užíva materskú dovolenku,“ zhodovali sa diváci. 

Samotná Vavričníková je z pozitívnych ohlasov nadšená. „Z pozitívnych ohlasov sa veľmi teším a týmto ďakujem divákom, ale aj mojim kolegom za podporu,“ povedala pre Topky.sk Lenka. Priznala však, že v úvode mala  trochu problém. „Na vysielanie som sa tešila, ale keď zaznela zvučka Televíznych novín, priznávam, že sa k slovu dostala aj tréma. Tá však našťastie po prvom príspevku opadla. S kolegom Jarom Zápalom sa mi už potom vysielalo výborne,“ dodala moderátorka. Gratulujeme k úspešnej premiére!

Lenke Vavrinčíkovej premiéra v Televíznych novinách naozaj vyšla.
Zobraziť galériu (6)
Lenke Vavrinčíkovej premiéra v Televíznych novinách naozaj vyšla.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Lenka VavrinčíkováTelevízne noviny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu