Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Koleník prezradil bizarnosti z nakrúcania v Jojke: Neuveríte, čo všetko sa pri tom dialo!

Ján Koleník prezradil zaujímavé pikošky z natáčania. Zobraziť galériu (5)
Ján Koleník prezradil zaujímavé pikošky z natáčania. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Populárny herec Ján Koleník (37) zahviezdil v mnohých televíznych počinoch, ktoré si obľúbili fanúšikovia po celom Slovensku. Čoskoro sa tento sympaťák objaví aj v novom seriáli televízie Joj, v ktorom si zahrá hlavnú postavu sebavedomého detektíva. Pre Topky.sk dokonca prezradil aj rôzne pikošky zo zákulisia natáčania. Prečítajte si, čo všetko sa tam odohrávalo!

Už prvú marcovú nedeľu sa diváci televízie Joj môžu tešiť na nový krimiseriál s názvom 1890. Historický počin s prvkami tajomna, drámy, ale i humoru sa bude odohrávať v prostredí kaštieľa Betliar, v okolí ktorého sa budú vyšetrovať záhadné zločiny inšpirované skutočnými prípadmi.

Pikošky zo zákulisia tohto výpravného seriálu nám na tlačovej konferencii v Bratislave prezradil jeho hlavný predstaviteľ - Ján Koleník. Ten stvárnil sebavedomého detektíva Jánoša Martona, ktorý pri nakrúcaní zažil nejedno zaujímavé dobrodružstvo.

„Celé natáčanie bolo v podstate bizarné. S kaštieľom Betliar sú spojené aj také magické legendy. Ja už ako malý chlapec som poznal Betliar ako miesto, kde sú uchované ľudské múmie. Dokonca jedna múmia, ktorá je uskladnená dočasne v Betliari z Krásnej Hôrky, má čarovné schopnosti, tak naše baby zo štábu chodili k nej. A hovorí sa, že pokiaľ tam strávite čas, tak do roka otehotniete,“ s úsmevom povedal pre Topky.sk sympatický umelec.

Herec dokonca tvrdí, že pre zachovanú autenticitu a pozoruhodnú originalitu je práve tento seriál momentálne jeho najväčšou srdcovkou. „Tým, že nás na 4 mesiace odviezli do Betliara, tak je to výnimočné. A musím povedať, že prirastie aj miesto k srdcu, aj celý kolektív,“ dodal Koleník.

Celý rozhovor nielen o najvýpravnejšom seriáli tohto roka si môžete pozrieť vo videu pod článkom.

Herec Ján Koleník prezradil pikošky zo seriálu 1890.

Viac o téme: Ján Koleník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu