Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Malachovská prehovorila o ťažkých chvíľach: Opustil ju muž jej života!

Iveta Malachovská to v detstve nemala jednoduché. Zobraziť galériu (5)
Iveta Malachovská to v detstve nemala jednoduché.

BRATISLAVA - Hoci je Iveta Malachovská (51) ženou, ktorá doslova srší energiou, moderátorka v živote rozhodne nemala práve ustlané na ružiach. Len málokto vie, že brunetka pochádza z rozvedeného manželstva, pre ktoré jej v živote po boku chýbal ten najdôležitejší muž – otec.

Iveta sa o svojom trápení rozhovorila pre Evitinu šou v rádiu, kde priznala, že rozvod rodičov ju poznačil. Je doba, že prídeš do obchodu, že sa ti pokazila práčka. Tam stretneš opravára a on ti povie, že kašlite na to, kúpte si novú. A toto robia ľudia vo vzťahoch. A to je veľmi zlé. Akýkoľvek prvý problém, kedy my si prestávame rozumieť... Miesto toho, aby sme hľadali cestu, ako ten vzťah opraviť, my to jednoducho skončíme a ideme od seba,“  rozhovorila sa Malachovská.

Moderátorka priznala, že ona sama má s týmto čoraz častejším problémom dnešnej doby osobnú skúsenosť z detstva. „Veľmi zlé to je, keď sú niekde deti. Ja hovorím za deti, ktoré vyrastali bez otca. Ja som to zažila, a preto som vždy hovorila, že chcem chlapa, ktorý nikdy neopustí svoje deti,“ dojala Iveta poslucháčov. 

Keď sme sa moderátorky spýtali, ako sa ona sama s touto ťažkou ranou vyrovnala, odpovedala bez váhania. Vďaka mojej fantastickej maminke, ktorá sa celé naše detstvo starala tak výnimočne, že nám so sestrou nikdy nič nechýbalo. Určite to nebolo pre ňu ľahké, ale nikdy nám to nedala pocítiť,“ povedala s láskou temperamentná Iveta, ktorá sa si rodinu zjavne váži nadovšetko. 

Viac o téme: Iveta Malachovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu