Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mambu verejne strápnili: Preboha, takto išla pred ľudí?

 Dáša Mamba Šarközyová Zobraziť galériu (7)
Dáša Mamba Šarközyová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Za toto ju všetci vysmejú! Speváčka Dáša Mamba Šarközyová (27) je bezpochyby krásna žena, ktorá očarila nejedného Slováka nielen svojím talentom, ale aj výzorom. Počas uplynulého víkendu sa dokonca zahrala na modelku, pred ľuďmi si však namiesto chvály vyslúžila posmech. Pozrite, ako ju verejne strápnili...

Prečo ti to urobili?! Trápne chvíle zažíva každý z nás a výnimkou nie sú ani prominenti. Pred pár dňami si takýto okamih na vlastnej koži prežila aj speváčka Dáša Mamba Šarközyová, ktorá si na veľtrhu v bratislavskej Inchebe vyskúšala rolu modelky.

Pri tejto príležitosti ju aj „profesionálne“ nalíčili vizážistky, no nebola to práve šťastná voľba. Svojím výzorom doslova šokovala divákov a svojich fanúšikov. Na móle sa ukázala poriadne zmachlená, čím sa verejne dosť strápnila. Jej tvár bola totiž podstatne tmavšia ako dekolt, čo bilo neskutočne do očí a pôsobilo naozaj nevkusným dojmom.

Speváčka si to zjavne neuvedomila, alebo nemala po ruke zrkadlo. Takto hrozne namaľovaná sa totiž zvečnila a fotkami sa pochválila aj na sociálnej sieti. Tento nedostatok si však ihneď všimli viacerí jej fanúšikovia. „Si krásna, ale ten, kto ťa líčil – by som mu to zakázala, máš tmavú tvár a biely dekolt,“ napísala jej pod záber fanúšička a ďalšie sa k nej pridali: „To mi chcete povedať, že ona to nevidí, aký rozdiel má ten mejkap na tvári a na krku?“  Mejkap sa zjavne nepáčil nikomu a Mambe vôbec nepridal na kráse, práve naopak. Vďaka tomu sa na akcii i na internete vinou iných poriadne strápnila... Dáši, nabudúce si to radšej umy a namaľuj sa sama. Bude to stokrát lepšie!

Dáša Mamba Šarközyová mala viditeľne tmavšiu tvár než dekolt.
Zobraziť galériu (7)
Dáša Mamba Šarközyová mala viditeľne tmavšiu tvár než dekolt.

Viac o téme: Dáša Mamba Šarközyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu