Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šokujúce zistenie o Krainovej: Je to sebecká sviňa!

Simona Krainová Zobraziť galériu (5)
Simona Krainová

BRATISLAVA – Toto nikto nečakal! Modelka Simona Krainová (43) a podnikateľ Karel Vágner ml. (40) sú manželmi už 7 rokov. No ako aj v iných vzťahoch, aj u nich občas príde k hádkam. Niekedy je to o to horšie, že obaja sú silné osobnosti. Dokonca vyšlo nedávno na povrch, že blondínka je sebecká sviňa, s ktorou je to poriadne ťažké...

Nečakané odhalenie! Česká modelka Simona Krainová je na prvý pohľad nielen krásna žena, ale aj skvelá mama i manželka. Podnikateľa Karla Vágnera ml. si zobrala pred 7 rokmi. Hoci sú spolu šťastní, občas to aj v ich domácnosti poriadne zaškrípe.

Modelka dokonca nedávno priznala, že by vedľa seba nezniesla muža, ktorý by na ňu iba zbožne pozeral a so všetkým by s ňou súhlasil. Dokonca priznala, že je to s ňou občas veľmi ťažké. „Som totiž sebecká, taká sebecká sviňa, ale zase mám dobré srdce a je so mnou zábava. Som slávna a trochu bohatá,“ prezradila v českej relácii Markéta dráždi celebrity na Blesk.cz.

Už v minulosti Simona pre české média priznala, že pre ňu bolo ťažké nájsť si partnera. „Predátor ťažko hľadá partnera, ktorý ho zožerie, ktorý vedľa vás dokáže existovať, nepripadá si, že je v mojom tieni, nie je zakomplexovaný. Už som nečakala, že sa niekto taký objaví,“ priznala pre magazín Dnes Rodina. Manžela si nevie vynachváliť, a dokonca priznáva, že vie, ako na ňu. „Karel je jediný chlap, ktorý ma vie chytiť pod krkom. A to je dobre,“ zverila sa a dodala, že napriek tomu nie je bez chyby.

Viac o téme: Simona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu