Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Paviel Rochnyak otvorene o plánoch so svojou polovičkou: Toto s ním bude robiť!

Paviel Rochnyak Zobraziť galériu (4)
Paviel Rochnyak (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Prominentný kaderník Paviel Rochnyak (32) sa netají tým, že je v jeho živote muž, ktorého miluje. Má stabilný vzťah, ktorý plánuje osláviť aj počas blížiaceho sa sviatku všetkých zamilovaných. Vlasový stylista nám prezradil, čo chce so svojou polovičkou robiť!

Známy kaderník Paviel Rochnyak patril v minulosti k hviezdam slovenského bulváru. Objavoval sa na každej prominentnej párty a medializáciu si doslova užíval. V posledných rokoch ho však v spoločnosti veľmi nebolo vídať. O to väčším prekvapením bolo, keď sme ho pred pár dňami stretli na istej akcii v centre Bratislavy. 

A keďže sa blíži sviatok všetkých zamilovaných, nedalo nám sa ho neopýtať, ako ho bude tráviť on. „Ja idem na výlet so svojou polovičkou. Takže v podstate máme krásny víkend pred Valentínom, lebo ten je cez týždeň, no a vtedy pôjdeme do reštaurácie. Kľudná večera a tak... Kľudný večer,“ prezradil nám svoje plány kaderník. Ten má vraj s priateľom namierené do Krakova.

„V živote som tam nebol. Chcem to vidieť, vraj je to rozprávkové mesto a chceme pochodiť, pozrieť veľa historických pamiatok. Oplatí sa, počul som,“ povedal Rochnyak. Keď sme sa ho však opýtali na jeho polovičku, hovoriť o nej nechcel. „Na túto tému asi ťažko, lebo na tému vzťah akože málo sa vyjadrujem celkovo, teda takmer vôbec. Lebo ja si myslím, nie je to dôstojné voči tej druhej osobe, ak si to neželá, musím to rešpektovať,“ slušne nás odbil Paviel. Viac vo videu pod článkom!

Rozhovor - Paviel Rochnyak, kaderník o sviatku Valentína.

Viac o téme: Paviel Rochnyak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu