Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vo vani na verejnosti: Sexi Slovenka ukázala postavičku aj... Preboha!

Barbora Bakošová predviedla vo vani doráňané nohy. Zobraziť galériu (11)
Barbora Bakošová predviedla vo vani doráňané nohy. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Fúúúha! Barbora Bakošová (21) zaujala svojou prirodzenou krásou pred dvomi rokmi, keď sa spomedzi dvanástky najkrajších dievčat Slovenska stala 1. vicemiss. Aktuálne bola brunetka opäť stredobodom pozornosti, no tentokrát nie na móle. Horúci kúpeľ si totiž vychutnávala na verejnosti, priamo pred očami množstva ľudí. Ukázala však nielen svoju sexi postavičku, ale aj... Au, to muselo bolieť!

Barbora Bakošová sa pred dvomi rokmi stala 1. vicemiss Slovensko, no aj dnes má stále čo ukázať. Potvrdila to aj v úvode tohto týždňa, keď sa stala veľmi zaujímavým spestrením tlačovej konferencie spoločnosti Slovak Telekom. Brunetka si tam totiž pred zrakmi mnohých ľudí vychutnala horúci kúpeľ. 

Vo vani plnej vody však nepredviedla len svoje bezchybné krivky, ale aj čosi viac... Fľaky, ktoré pôsobili ako modriny. Vyzerá to teda tak, že sympatická kráska má za sebou poriadne bolestivý zážitok, ktorý sa nepekne podpísal na jej štíhlych nohách. Zaujímalo nás preto, čo sa jej stalo. 


Hrozivé zranenie krásnej Slovenky: Skončila dochrámaná a so štíchmi!


„No, mám aj od zimy tieto fľaky v týchto zimných mesiacoch, ale také tie väčšie, sú pozostatky z toho, keď sme s Telekomom natáčali projekt #ničniejenemožné, a tam som padla zo segwaya, o čom ste písali aj vy, takže to sú ešte pozostatky z toho,“ prezradila nám Bakošová, ktorá dúfa, že jej nezostane jazva. 

„No, ja pevne dúfam. A ak zostane, tak to asi budem musieť do budúcnosti nejako kvôli mojej práci vymyslieť. Ale tak ešte je to predsa len čerstvé, bolo to celkom také veľké zranenie, teda hlavne štrk tomu pomohol, čiže preto sa to tak dlhšie lieči. Ale  tak toto je následok, ale aj od zimy mám tie fľaky, lebo som si tam chvíľu postála,“ priznala 1. vicemiss Slovensko z roku 2015.

Barbora Bakošová pútala pozornosť nielen sexi krivkami, ale aj fľakatými nohami.
Zobraziť galériu (11)
Barbora Bakošová pútala pozornosť nielen sexi krivkami, ale aj fľakatými nohami.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Barbora Bakošová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu