Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Brychtová v obtiahnutých šatách: Preboha, Katka, veď ti z toho trčia faldíky!

Katarína Brychtová Zobraziť galériu (6)
Katarína Brychtová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA – Toto jej nevyšlo! Vo štvrtok večer sa v istej kaviarni v centre Bratislavy konal slávnostný krst úspešného pôvodného seriálu RTVS Tajné životy II. Akciu moderovala Katarína Brychtová (47), ktorá zvolila nie práve najlepší outfit. Obtiahnuté šaty jej totiž zvýraznili faldíky!

Na slávnostnom krste seriálu Tajné životy II, sa objavili viacerí hereckí predstavitelia tohto diela, ako aj tvorcovia či zástupcovia manažmentu RTVS. Mnohé dámy prišli vkusne oblečené, ale našli sa aj také, ktoré nezvolili práve najlepší outfit.

Galéria: Slávnostný krst seriálu Tajné životy II
Jednou z nich bola aj moderátorka večera Katarína Brychtová. Tá si obliekla červené obtiahnuté mini šaty, ktoré však vôbec nelichotili jej postave. Práve naopak. Ukázali jej nedostatky v okolí pásu, a tak to naozaj nebola šťastná voľba. Brunetke sa totiž pod šatami rysovali faldíky. Farba oblečenia jej pristala a jej postava má pomerne drobné chybičky, nabudúce by to preto chcelo zrejme iný model, ktorým na ne nebude upozorňovať.

A rovnako tak aj iné pančuchy. Tieto hrubé sa k šatám s krátkym rukávom vôbec nehodili, akurát spôsobili, že aj jej stehná pôsobili mohutnejšie. Jemné silonky by jej určite pristali viac. No škoda, lebo Katka je naozaj pekná žena...

Viac o téme: Katarína Brychtová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu