Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Belohorcová sa zaradila k super boháčom: Kúpila byt za 2 milióny eur!

Zuzana Belohorcová patrí k miestnej elite Zobraziť galériu (6)
Zuzana Belohorcová patrí k miestnej elite (Zdroj: acrhív Z.B.)

MIAMI - Dopriali si nevídaný luxus! Bývalá učiteľka sexu Zuzana Belohorcová (40) si už niekoľko rokov žije na Floride svoj americký sen. A najnovšie sa blondínka so svojou rodinkou zaradila medzi miestnu elitu. Kúpila totiž byt v lukratívnej časti Miami, kde bývajú len tí najbohatší. Vysolila zaň takmer 2 milióny eur!

Zuzana Belohorcová a jej rodinka si už niekoľko mesiacov užívajú hotový prepych. S manželom Vlastom a deťmi Neviom a Salmou totiž nedávno vymenili pôvodný byt na Floride za väčší a oveľa luxusnejší - presťahovali sa rovno do mrakodrapu Portofino Tower v lukratívnej časti Miami, kde bývajú len tí najbohatší. 

A rodinka zaň vysolila aj poriadne mastnú sumičku peňazí. Za rozľahlý apartmán s veľkou terasou zaplatili 2 050 000 amerických dolárov, čo je v prepočte takmer 2 milióny eur. A to ho kúpili ešte výhodne. Trhová cena nehnuteľnosti totiž bežne presahuje 2 500 000 eur a za služby v mrakodrape si manželia ešte priplatia 2 tisícky eur mesačne. 

„Ten byt sme sa snažili získať rok a pol. Cena bola taká výhodná, že pomotala hlavu aj skúseným maklérom. Ja teraz už skoro ani nepotrebujem auto, všetko k životu potrebné mám priamo pri dome,“ povedala pre český denník Blesk známa Slovenka. Pritom pôvodný byt Hájekovcov sa nachádza len o 400 metrov ďalej. Ďaleko sa teda nepresťahovali, no kúpou luxusného apartmánu dali minimálne svojmu postaveniu medzi miestnymi boháčmi punc dôležitosti. 

 

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu