Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Belohorcová na ostro: Ejha, to je ale provokácia... A tie závistlivé pohľady!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (8)
Zuzana Belohorcová

MIAMI – Dráždi! Zuzana Belohorcová (41) sa do pamäti slovenských divákov zapísala ako učiteľka sexu – vďaka moderovaniu erotickej relácie Láskanie. Dnes jej z nej vydatá žena a mama dvoch detí, no napriek tomu rada provokuje. Môže si to aj dovoliť. Okrem silikónov sa môže pochváliť aj stále skvelou figúrou. V slnečnom Miami, kde žije s rodinou, nemá preto problém vyjsť si do ulíc aj naostro. A tá závisť iných dám... Veď pozrite!

Je z nej sexi mama! Zuzana Belohrocová sa pred niekoľkými rokmi vytratila zo slovenského  šoubiznisu a stiahla sa do úzadia. S českým manželom Vlastom Hájekom si založila rodinu a presťahovali sa za veľkú mláku, kde si žijú spokojným životom.

Pred pár dňami dokonca blondínka oslávila 41.narodeniny, ale fotkami na sociálnej sieti dokazuje, že je stále sexi. Nedávno dokonca pridala záber, na ktorom je v dlhých šatách bez ramienok. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby Zuzana nebola pod nimi naostro.

Každý si totiž ihneď všimne, že pod šatami nemá minimálne podprsenku, keďže bradavky jej spod šiat výrazne trčia. A tento fakt si zjavne všimli aj okolostojace dámy. Tie ich závistlivé pohľady sa nedali prehliadnuť! Blondínku si premerali od vrchu po spodok... Niet sa čo čudovať, veď Zuzana vyzerá stále dobre.

 

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu