Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Česká moderátorka bez hanby: Úplne HOLÁ vo vani!

Eva Perkausová sa ukázala celkom nahá. Zobraziť galériu (5)
Eva Perkausová sa ukázala celkom nahá. (Zdroj: Foto: Instagram E.P.)

DUBAJ - Je krásna, sexi a poriadne odvážna! Reč je o českej moderátorke Eve Perkausovej (22), ktorá svojím dokonalým vzhľadom a odvážnymi outfitmi dobíja nielen televízne obrazovky, ale aj sociálne siete. Nedávno však mužskú predstavivosť napružila na maximum. Rajcovná bohyňa sa totiž tentoraz odfotila kompletne nahá!

Eva Perkausová je v českých končinách veľmi dobre známa. Od mlada sa venovala modelingu, má skúsenosti s herectvom a aktuálne hviezdi na obrazovkách televízie Prima ako moderátorka magazínu Topstar.

Svet šoubiznisu jej jednoducho leží pri nohách a to nie len pre jej sľubne rozbehnutú kariéru. Plavovláska je totiž okrem toho majiteľkou extrémne sexi postavičky - za zmienku stoja najmä jej prírodné vnady veľkosti číslo štyri a vypracované krivky, o ktoré sa príkladne stará.

Perkausová navyše nepatrí medzi žiadne hanblivky a svoje kvality vystavuje na obdiv aj na sociálnych sieťach. Snímka, o ktorú sa nedávno podelila s fanúšikmi, však stála za všetko. Svojich sledovateľov totiž tentoraz potešila záberom, na ktorom pózuje celkom nahá vo vani.

Eva je síce otočená chrbtom, no napriek tomu nechala dokonale vyniknúť oblinám svojho šťavnatého poprsia, čím bezpochyby naštartovala fantáziu nejedného muža. Krásy Dubaja si tak v tomto prípade zrejme všimol len málokto.

Moderátorka Eva Perkausová si zapózovala úplne holá vo vani. Odvážnym záberom, na ktorom poodhalila obliny svojho mega dekoltu, tak celkom určite potešila nejedného chlapa.
Zobraziť galériu (5)
Moderátorka Eva Perkausová si zapózovala úplne holá vo vani. Odvážnym záberom, na ktorom poodhalila obliny svojho mega dekoltu, tak celkom určite potešila nejedného chlapa.  (Zdroj: Foto: Instagram E.P.)

Viac o téme: Eva Perkausová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu