Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Peštová ukázala nového manžela: Úplne iný ako Habera!

Paľo Habera a Daniela Peštová Zobraziť galériu (5)
Paľo Habera a Daniela Peštová

BRATISLAVA - Stretla som svojho nového manžela! Takto znie komentár topmodelky Daniely Peštovej (46) k jej najnovšej fotografii, ktorú zverejnila včera na sociálnej sieti. Dostal nebodaj Paľo Habera (55) od krásky košom?!

Už viac ako 16 rokov tvorí Paľo Habera s Danielou Peštovou jeden z najstabilnejších a najharmonickejších párov česko-slovenského šoubiznisu. A hoci sa nikdy nevzali, ich láska prekvitá rovnako ako na začiatku vzťahu. Zaľúbená dvojica navyše okrem modelkinho syna Yannicka vychováva aj dve spoločné deti – syna Paula a dcéru Ellu.


FOTO Haberovej veľkej lásky: Pozrite, túto vymenil za Peštovú!


Mnohých ich fanúšikov preto muselo viac než šokovať, keď včera Daniela zdieľala na sociálnej sieti fotografiu, na ktorej pózuje po boku neznámeho fešáka. Na tom by samozrejme nebolo nič zvláštne, no k snímke blondínka zároveň pripojila aj pomerne zaujímavý komentár: „Stretla som svojho nového manžela.“

No i keď to vyznelo skutočne všelijako, zverejnený záber vznikol pred pár dňami pri príležitosti točenia istej reklamy, v ktorej obaja zúčastnení vystupovali len ako herecký pár.

Všetko je teda v absolútnom poriadku a žiaden nečakaný rozchod v prominentných kruhoch sa našťastie nekoná...

Viac o téme: Daniela PeštováPaľo Habera
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu