Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Rasizmus v priamom prenose?! Takto zhodili českého moderátora!

Moderátor Rey Koranteng Zobraziť galériu (3)
Moderátor Rey Koranteng

PRAHA - Toto sa len tak nevidí! V pondelok večer ostali českí diváci pri sledovaní večerného spravodajstva televízie Nova poriadne zaskočení. Počas reportáže o štátnom rozpočte sa dlhoročný moderátor Televíznych novín Rey Koranteng (42), ktorého otec pochádza z Ghany, snažil naživo spojiť s ministrom financií Andrejom Babišom (62). Spojenie sa nepodarilo, a namiesto toho boli diváci svedkami trapasu v priamom prenose. Pozrite, ako vo vysielaní strápnili známu televíznu tvár.

Toto im nevyšlo! Snáď každý moderátor zažil v priamom prenose pred kamerou trápne či nepríjemné chvíle. Po pondelkovom večernom spravodajstve by o tom vedela rozprávať aj česká dlhoročná tvár Novy Rey Koranteng.Ten sa totiž v Televíznych novinách počas reportáže o štátnom rozpočte snažil  naživo spojiť z českým ministrom financií Andrejom Babišom. Spojenie im však nevyšlo.

Faux pas, ktoré nasledovalo po tom, nik nečakal, no videl ho už celý národ. A ten neveril vlastným ušiam. V priamom prenose totiž zaznela nečakaná hláška. Po tom, čo minister neodpovedal na otázku, sa ho Rey spýtal: „Pán minister, počujeme sa?“ Namiesto odpovede zaznelo z Babišových úst úplne niečo iné. „Kto to tam moderuje?“ spytoval sa minister ľudí okolo seba, keďže si nebol zjavne vedomý toho, že je už vo vysielaní.

Na jeho otázku zaznela takáto odpoveď: „Ten hnedý pán, neviem, ako sa volá.“ Video s nepodareným živým vstupom začalo ihneď kolovať po internete, a tak boli svedkami nepríjemného momentu napokon aj tí, ktorí to naživo nevideli. Niektorí takéto vyjadrenia hodnotia ako rasistické, iní ľudia to zas neberú tak vážne. Čo si myslíte vy? 

Koranteg TV Nova

Viac o téme: R
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu