Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Expriateľ Dary Rolins opäť bojuje s rakovinou: Chemoterapia nezaberá!

Rakovina zaútočila už po tretí raz. Zobraziť galériu (4)
Rakovina zaútočila už po tretí raz.

PRAHA - Neveselé Vianoce čakajú expriateľa Dary Rolins (46), Petra Vlasáka (43). Ten sa už do tretice púšťa do boja s rakovinou. Nádor na hlave ho potrápil už dvakrát, a teraz, zdá sa, začína choroba opäť vyčíňať. Vyšetrenie magnetickou rezonanciou ukázalo, že ani šesť cyklov chemoterapie nedokázalo zákernú chorobu zahnať. Vlasák musí znova zabojovať.

Hoci veľmi dúfal, predchádzajúce chemoterapie bohužiaľ nezabrali. Tie zahájil ešte v júli. Nanešťastie, posledné výsledky z magnetickej rezonancie odhalili, že rakovina stále prežíva. Vlasák tak začína ďalšie, siedme kolo. Český podnikateľ, známy aj ako trenírkový kráľ, sa so znepokojujúcou správou podelil na svojej sociálnej sieti. „Výsledky mag. rezonancie nie sú dobré! Tá sviňa rakovina nechce dať pokoj! Vojna pokračuje! 7. cyklus chemoterapie začal! BOJ!!! BOJ!!! BOJ!!" zveril sa a jeho odkaz pôsobí naozaj odhodlane.

Expriateľ Dary Rolins opäť
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook P.V.)

Vyzerá to, že podnikateľ je napriek zlým správam nabitý pozitívnou energiou. V boji sú mu veľkou oporou hlavne jeho žena a dcérka, a zdá sa, že silu mu tiež dodáva aj expriateľka Dara Rolins, s ktorou majú dodnes kamarátsky vzťah. Sama speváčka pritom pred pár rokmi prišla o najlepšiu priateľku, ktorú jej rovnako vzala práve zákerná rakovina.

Vlasák začal svoj boj už pred dvanástimi rokmi, kedy náhle upadol do kómy a lekári mu vtedy vyoperovali z hlavy nádor veľkosti pomaranča. Bohužiaľ, ako prezradil pre český Blesk, išlo o typ nádoru, ktorý sa zvykne po istom čase vrátiť, a tak sa aj stalo. O desať rokov sa choroba prihlásila opäť, no tentokrát ju stihli podchytiť oveľa skôr a podnikateľ podstúpil svoju druhú operáciu v januári 2017. Nádor mal vtedy veľkosť orecha a všetko vyzeralo byť na dobrej ceste. Nanešťastie, po šiestich mesiacoch sa kolotoč roztočil nanovo.

Či chemoterapia nakoniec zaberie, a či sa bude Petr musieť zveriť do rúk chirurga aj po tretíkrát, ukáže čas.

Viac o téme: Dara RolinsPetr Vlasák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu