Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Karin Haydu (39) odhalila súkromie: Verím, že sa ešte zadarí...

Karin Haydu Zobraziť galériu (15)
Karin Haydu

BRATISLAVA - Po tomto túži! V pondelok večer sa v istom nákupnom centre na nábreží Dunaja konala premiéra filmovej komédie Dieťa Bridget Jonesovej, kde sa v úlohe moderátorky predstavila herečka Karin Haydu (39). Keďže už podľa názvu vidieť, že film je o tom, že hlavná hrdinka otehotnie, zaujímalo nás, či aj brunetka, ktorá je momentálne šťastná po boku podnikateľa Rastislava Podhorca, netúži po dieťati.

Lomcujú ňou hormóny?! Známa slovenská herečka Karin Haydu si spolu s mnohými ďalšími známymi tvárami  v pondelok večer vychutnala premiéru tretieho dielu slávnej série o Bridget Jones. Tým hlavným problémom je tentokrát neplánované tehotenstvo. A keďže sa v tejto časti hlavná hrdinka v 43 rokoch stala mamou, zaujímalo nás, či aj Karin, ktorá je už síce mamou 12-ročnej dcérky Vanesy, netúži po tom, aby sa jej rodinka rozrástla.  

Dva roky je už šťastná vo vzťahu s podnikateľom Rastislavom, a tak bez okolkov priznáva, že chce mať ešte určite aspoň jedno dieťa. „Ja už dlhšie hovorím, že  sa cítim na to byť opäť matkou. Vždy som chcela 2 až 3 deti. Som mama jedného dieťa a mám veľa kamarátok, ktoré nemajú ešte žiadne a dopriala by som to aj im. Verím, že sa ešte aj mne zadarí. Veď aj Bridget rodila v 43 rokoch,“ dodala s úsmevom Karin. Hoci aj ona je už vo veku, kedy je pre ženy už samotné počatie náročné, nevzdáva sa svojej túžby a verí, že sa jej otehotnieť podarí.  Držíme palce, nech sa jej túžba čoskoro splní.

Viac o téme: Karin Haydu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu