Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zúfalstvo slovenskej hviezdičky: Obdivuje Kucherenko, plastiku trpko ľutuje!

Zuzana Žilinčíková a Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (10)
Zuzana Žilinčíková a Silvia Kucherenko

BRATISLAVA - Toto nemala robiť! Mnohé ženy si myslia, že čím väčšie pery, tým krajšie. O opaku sa najnovšie presvedčila aj Zuzana Žilinčíková (31), ktorá si dala ústa prifúknuť do mega rozmerov. Ako nám prezradila, trpko to oľutovala a obdivuje Silviu Kucherenko (34), že s takýmito kačičkovskými perami dokáže vôbec žiť.

Ako sme včera na topkách informovali, v slovenskou šoubiznise pribudla ďalšia slečna s vytuningovanými perami. Modelka Zuzana Žilinčíková, ktorá sa objavila ja v niekoľkých reláciách, má najnovšie ústa obrovských rozmerov. 

No netrvalo naozaj dlho a svoje rozhodnutie už oľutovala. „Teraz som to fakt trochu prehnala. Myslela som, že budem krásna s novými perami, nakoľko milujem plastiky, ale tentoraz sa mi všetci smejú, že mám také veľké ústa,” prezradila nám Zuzana. 

Z najnovšieho svojho „vylepšenia” je úplne nešťastná. „Obdivujem Kucherenko, že môže žiť s takými veľkými perami, pretože ja sa s nimi nemôžem ani napiť bez toho, aby som sa neokydala,” povedala Žilinčíková. „Nemám v nich cit a dievčatám odporúčam, aby si nikdy nedávali zväčšovať pery, nakoľko potom nemôžu normálne rozprávať ani piť,” varuje blondínka ostatné dievčatá, aby si takéto zákroky dobre rozmysleli. 

Zuzana Žilinčíková je z posledného zákroku zúfalá.
Zobraziť galériu (10)
Zuzana Žilinčíková je z posledného zákroku zúfalá.  (Zdroj: archív ZŽ)

Viac FOTO, ako Zuzana dopadla po zväčšení pier, nájdete v GALÉRII»

Viac o téme: Silvia KucherenkoZuzana Žilinčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu