Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prvé zábery z novej série Tvoja tvár znie povedome: Najšialenejšia premena odhalená!

Andrej Bičan Zobraziť galériu (5)
Andrej Bičan

BRATISLAVA - O najnezabudnuteľnejšie momenty prvej série šou Tvoja tvár znie povedome sa jednoznačne postaral zabávač Andrej Bičan (41). A inak to evidentne nebude ani v tej druhej - na Facebook totiž moderátor zavesil fotku svojej jednoznačne najšialenejšej premeny. Pozrite, čo s ním porobili!

Televízia Markíza už niekoľko dní zverejňuje zábery z druhej série šou Tvoja tvár znie povedome. Doposiaľ však žiadnu konkrétnu premenu nezverejnila... Až doteraz. Teda skôr sa o to postaral moderátor Andrej Bičan – na Facebook totiž vycapil svoju poriadne šialenú fotku. 

No a jednoznačne môžeme vyhlásiť, že nič bláznivejšie zrejme v druhej sérii projektu ani neuvidíme. Ako totiž dokazuje snímka, zabávač sa „prevtelil“ do kreslenej postavičky. Konkrétne do kráľa Juliena z obľúbenej rozprávky Madagaskar. Na pódiu teda pri nakrúcaní „trsal“ v sivom kožuchu, s huňatými ušami a chvostom, pomaľovanou tvárou a obrovskou „korunou“ na hlave. Je teda jasné, že o zábavu máme aj v druhej sérii postarané. 

Toto však nie je jediný projekt, prostredníctvom ktorého bude Andrej Bičan zabávať z obrazoviek Markízy Slovensko. V týchto chvíľach totiž už ako moderátor natáča šou s názvom Hviezdna párty. „Pracovný názov tohto projektu je Andrej a jeho kamaráti – tak, ako to kedysi dávno odznelo v Tvojej tvári. A zrazu naozaj vzniká. Bude tu Andrej, budú tu jeho kamaráti, bude aj výborná kapela, ktorá zahrá do rytmu a budem mať dokonca aj bar,“ prezradil pre portál markiza.sk moderátor.

Andrej Bičan sa v šou Tvoja tvár znie povedome objaví ako kráľ Julien z rozprávky Madagaskar.
Zobraziť galériu (5)
Andrej Bičan sa v šou Tvoja tvár znie povedome objaví ako kráľ Julien z rozprávky Madagaskar.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Andrej BičanTvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu