Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Horúci striptíz známeho Slováka: Fíha, kto by to bol povedal!

Johnny Mečoch Zobraziť galériu (4)
Johnny Mečoch (Zdroj: Instagram J.M.)

BRATISLAVA - Zábava len pre ženy! Ján Mečoch (38) alias Johnny Perfekto sa do povedomia verejnosti dostal pred dlhými 11 rokmi vďaka reality šou Miliónový tanec. Tomu sa potetovaný fešák aktívne venuje dodnes a rozvíja ho rôznymi smermi. Svojím najnovším zameraním však bez pochýb prekvapil úplne všetkých. Známy Slovák sa totiž dal na striptíz - jeho sexi tanečné kúsky si čoskoro bude môcť vychutnať celé Slovensko!

Johnny Mečoch patrí k našim najznámejším tanečníkom. Do povedomia verejnosti sa dostal ešte v roku 2005, keď účinkoval v jojkárskej reality šou Miliónový tanec. A tomuto štýlu umenia sa venuje dodnes. Založil si vlastnú tanečnú školu, vymýšľa choreografie a najnovšie... Dal sa na niečo, čím určite mnohým vyrazil dych - venuje sa totiž striptízu.

Doslova! No nie ako vystupujúci, ale ako hlavný choreograf. Pod palcom má novú skupinu sexi chlapov, ktorí svojimi vypracovanými telami a zvodnými pohybmi dostanú do varu azda každú ženu.

„Skupina profesionálnych striptérov a tanečníkov, vytvorená so zámerom pobaviť ženskú časť publika zmyselným predstavením s nádychom erotiky, vzrušenia v podobe tanca a pánskeho striptízu,“ píše sa v popise k turné, ktoré fešáci v blízkej budúcnosti plánujú po Slovensku. 


Lístky na unikátne turné Len pre ženy tour 2016 nájdete na portáli predpredaj.sk >>


No a pod každým zo sexi vystúpení je podpísaný práve rodák zo Serede. „Hlavným choreografom skupiny je Johnny Perfekto, ktorý dohliada na členov skupiny a pripravuje ich dôkladne a svedomito na veľké slovenské turné,“ spomína sa v popise. No tak o takomto angažmá sa potetovanému tanečníkovi pred 11 rokmi zrejme ani nesnívalo. 

Túto skupinu tanečníkov má Ján Mečoch alias Johnny Perfekto aktuálne na starosti. Vymýšľa choreografie pre ich striptízové vystúpenia.
Zobraziť galériu (4)
Túto skupinu tanečníkov má Ján Mečoch alias Johnny Perfekto aktuálne na starosti. Vymýšľa choreografie pre ich striptízové vystúpenia.

Viac o téme: Johnny Mečoch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu