Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokujúca Foto Gotta: Takto ho zničila rakovina!

Karel Gott Zobraziť galériu (7)
Karel Gott

PRAHA – Je z neho iný človek! Takto pred rokom ešte nik netušil, že lekári o pár mesiacov diagnostikujú u českého speváka Karla Gotta (77) zhubné nádorové ochorenie lymfatických uzlín. Hoci sa ihneď podrobil liečbe a nad chorobou zvíťazil, rakovina ho zmenila na nepoznanie. Zdravotné problémy sa podpísali pod jeho vizáž a hoci už nevyzerá tak choro, na pohľad zostarol o niekoľko rokov. Pozrite, ako vyzerá dnes!

Vždy elegantný, upravený a vysmiaty niekoľko násobný zlatý Slávik Karel Gott je už takmer rok ako iný človek. Pri operácii náhlej príhody brušnej, ktorej sa spevák podrobil v novembri minulého roka, mu lekári totiž diagnostikovali rakovinu lymfatických uzlín. Následne začal cielenú agresívnu onkologickú liečbu, ktorá bola našťastie úspešná a maestro zákernú chorobu porazil.

Napriek víťazstvu však rakovina a agresívna liečba nechala na ňom viditeľne stopy a Gott dnes vyzerá úplne inak, ako boli fanúšikovia na neho roky zvyknutí. Hoci nevyzerá tak vychudnuto ako tesne po liečbe, na prvý pohľad vidieť, že za rok zostarol o niekoľko rokov.

Na fotkách, ktoré sa nachádzajú na jeho fanúšikovskej stránke, či tých, ktoré pridávajú jeho fanúšikovia v poslednom období na sociálnu sieť, vidieť, ako prišiel český spevák o vlasy, ktoré mu aj poriadne zošediveli. Okrem toho má samozrejme aj viac vrások a tiež si necháva šedivú briadku, ktorá jeho tvár výrazne zmenila a pre mnohých fanúšikov je tak na nepoznanie. Napriek vizuálnym zmenám mu však jeho typický dobrosrdečný úsmev ostáva aj naďalej.

Dokonca vraj v poslednom období zmenil radikálne aj životný štýl a aj telefóny od kamarátov za neho zdvíha manželka Ivana. Niet sa čo čudovať, známy umelec zrejme potrebuje pokoj. Nedávno si ho doprial aj s rodinou. Vrátili sa z dovolenky, ktorú strávili spoločne v Taliansku.

Karel Gott je na nepoznanie. Takto ho zmenila rakovina.
Zobraziť galériu (7)
Karel Gott je na nepoznanie. Takto ho zmenila rakovina.

 

Viac o téme: RakovinaKarel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu