Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Prvé vystúpenie Karla Gotta po liečbe rakoviny: Najprv plač a potom... Skončil v nemocnici!

Prvé spevácke vystúpenie Karla Gotta po liečbe rakoviny. Zobraziť galériu (4)
Prvé spevácke vystúpenie Karla Gotta po liečbe rakoviny. (Zdroj: Profimedia)

PRAHA – V slzách bol snáď každý! Na nedávnom koncert českej popovej speváčky Hany Zagorovej, ktorá oslavovala 70. narodeniny, dorazilo mnoho známych hviezd. Na radosť mnohých bol medzi nimi aj niekoľkonásobný zlatý Slávik Karel Gott (77), ktorý ešte nedávno bojoval so zákernou chorobou – rakovinou lymfatických uzlín. Maestro prekvapil hostí nielen svojím novým účesom, ale aj plačom rovno na pódiu. To, čo nasledovalo po koncerte, nikto nečakal...

Spevák Karel Gott bol najočakávanejším hosťom utorkového narodeninového koncertu speváčky Hany Zagorovej. Keďže kvôli rakovine lymfatických uzlín sa musel svojej vášne - spevu - na dlhé obdobie zrieknuť, teraz po takmer roku si ho opäť vychutnal. A to rovno s novým imidžom. Pred divákov sa postavil s fúzami, ktoré si nechal narásť na odporučenie lekárov a na vlasoch mal nový hnedý preliv.

„Ahoj Lucerna!“ zvolal spevák, keď vyšiel na pódium a následne zablahoželal oslávenkyni. „Vitaj v exkluzívnom klube sedemdesiatnikov,“ zavtipkoval Gott a v hľadisku sa spustilo doslova šialenstvo, nadšený potlesk, piskot a eufória, ktorá dojala aj samotného umelca. Následne zaspieval pre svoju kamarátku a divákov dve skladby. Keď maestro dospieval, opäť nastal obrovský potlesk a pochvalné pískanie, ktoré dojalo aj samotného speváka až k slzám.

„Z môjho vystúpenia v Lucerne mám veľkú radosť. Chcel som Hanke Zagorovej popriať osobne a myslím si, že lepší darček už som vymyslieť nemohol. Nejaké priania cez telefón alebo cez médiá, to nie je ono... Reakcie publika i Hanky ma veľmi dojali a ešte dlho do noci som vstrebával všetky pocity,“ povedal pre český Blesk.cz umelec. Avšak aj cez tie všetky pozitívne emócie sa mu pár hodín po koncerte vraj priťažilo a ocitol sa opäť v nemocnici v Prahe. 

„Po tom, čo sa vrátil domov z koncertu, mu prišlo nevoľno. A pretože jeho žena Ivana nechcela nič podceniť, odišla v stredu s Karlom do nemocnice,“ tvrdil Blesku zdroj z okolia speváka. Musel ísť na kliniku, kde sa liečil z rakoviny lymfatických uzlín. „Pan Gott bol iba na pravidelnej lekárskej prehliadke. Musím dementovať informácie o tom, že by panu Gottovi nebolo dobre. Celú stredu mal vynikajúcu náladu, pretože na narodeninovom koncerte bol prijatý s obrovskými ováciami a celý rok sa tešil na to, až bude môcť vystúpiť,“ uzavrela razantne Gottova hovorkyňa Aneta Stolzová. Tak, či onak, hlavné je, že je maestrovi dobre a že sa opäť vrátil na pódium...

Prečítajte si: Karel Gott potvrdil návrat na pódiá s ďalším singlom. Vypočujte si Země vstává

Karel Gott sa po roku vrátil na pódium. Reakcie publika ho dojali až k slzám.
Zobraziť galériu (4)
Karel Gott sa po roku vrátil na pódium. Reakcie publika ho dojali až k slzám.  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Karel Gott
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu