Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Markíza angažovala riadnu sexicu: Pozrite na to telo... aj nahé!

Alžbeta Ferencová Zobraziť galériu (13)
Alžbeta Ferencová (Zdroj: Facebook: A.F.)

BRATISLAVA - Nie je žiadna hanblivka! V pondelok večer odštartuje televízia Markíza legendárnu šou Koleso šťastia. Moderátorom zábavného projektu bude spevák Lukáš Adamec (29) a jeho pravou rukou Alžbeta Ferencová (24). Tá sa však už teraz môže pýšiť celkom slušnou fanúšikovskou základňou na sociálnych sieťach. Práve tam sa brunetka rada pochváli svojimi sexi krivkami a to dokonca aj v tých najdráždivejších polohách.

Zábavná súťaž z čias dávno minulých sa opäť vracia na televízne obrazovky. Už v pondelok večer sa tak verejnosť môže tešiť na staré známe Koleso šťastia. Najväčším prekvapením obľúbeného projektu, o ktorom sme vás len nedávno informovali, bola nepochybne voľba moderátora. Televíznych divákov bude totiž tentoraz programom sprevádzať spevák Lukáš Adamec.


Markíza už vyrába Koleso šťastia: Takéhoto moderátora by ste naozaj nečakali!


Čo by to však bolo za zábavnú šou, ak by sa v nej neobjavila aj šarmantná asistentka. No a tento projekt ani z ďaleka nezaostáva. Známemu hudobníkovi bude sekundovať Alžbeta Ferencová, ktorá sa objavila v súťaži Česko Slovensko má talent, či v seriáli Panelák.

Atraktívna Slovenka je dokonca aj bývalou finalistkou súťaže krásy, čo znamená, že aj v tomto prípade sa rozhodne bude na čo pozerať. Tento fakt potvrdzujú aj fotografie na profile brunetky, ktorá sa so svojimi fanúšikmi na sociálnej sieti pravidelne delí o skutočne pozoruhodné snímky.

Za zmienku určite stoja momentky z kategórie tých šťavnatejších pozícií, ktorých má sexi tmavovláska na svojom konte naozaj neúrekom. Svojich obdivovateľov totiž permanentne provokuje zábermi iba v podprsenkách, super dráždivých outfitoch a podväzkoch. Na jednom z nich dokonca pózuje úplne nahá.

Alžbeta tak na televíznych obrazovkách zaiste ulahodí nejdenému mužskému oku. K zaujímavej tváričke a zvodným krivkám, však bude musieť pridať aj decentný prejav, či pohotové reakcie. Ako si nový markizácky tandem v neľahkej výzve poradí, bude jasné už dnes večer.

Viac o téme: Alžbeta Ferencová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu