Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kollárovo dieťa č. 10: Sulík si z toho robí srandu... a Boris tiež!

Richard Sulík a Boris Kollár Zobraziť galériu (4)
Richard Sulík a Boris Kollár (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Sranda musí byť! Boris Kollár (50) údajne čaká desiate dieťa so speváčkou Barborou Balúchovou (28). Správy o očakávanom potomkovi zatiaľ nepoprel ani nepotvrdil. No nevadí mu robiť si z celej situácie srandu. Keď si na jeho účet v tejto súvislosti zažartoval Richard Sulík (48), prispel aj vlastným bonmotom. Neskôr dokonca na sociálnej sieti zverejnil vtip narážajúci na jeho potenciu.

Zdá sa, že sa dobre baví! Boris Kollár už viackrát dokázal, že vtipy o množstve jeho žien a detí mu nijako extrémne nevadia. Dokonca si už zo seba niekoľkokrát vystrelil aj sám. 

Rovnako je to aj teraz, keď sa prevalilo, že s ním má byť tehotná speváčka Barbora Balúchová. Išlo by už o desiateho potomka plodného podnikateľa. Situácia nenechala chladným ani politika Richarda Sulíka. Ten zverejnil na svojom súkromnom profile na sociálnej sieti vtip, ktorý obsahoval vetu, že Kollárovi už chýba len jedno dieťa do futbalovej jedenástky. 

Kollárovo dieťa č. 10:
Zobraziť galériu (4)

Zaujímavé je, že naň reagoval aj samotný Boris. A nevzal to vôbec v zlom. Dokonca napísal, že sa pobavil. A zaklincoval to svojským štýlom: „Viete, nás bude mať kto voliť.” Toľko tých detí síce nie je, ale žartíky netreba zbytočne analyzovať. 

Kollárovo dieťa č. 10:
Zobraziť galériu (4)

Oveľa viac však fanúšikov pobavil krátkym komixom, ktorý pôvodne zverejnila stránka webnoviny.sk. Podnikateľ v ňom vystupuje ako špecialista pre ženy, ktorým sa nedarí otehotnieť. 

Kollárovo dieťa č. 10:
Zobraziť galériu (4)

No kým Boris sa baví, Barbora sa snaží skrývať a nekomunikuje. Prestala byť aktívna aj na sociálnych sieťach. 

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu